Bebek Bakıcısı Hizmetleri Bebek Bakıcısı Hizmetleri
Vali Salim Demir yaptığı açıklamada Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına yapılacak olan 200 Yataklı Ek Bina + 40 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binasının ihalesinin yapıldığını söyledi. 



Son 15 yılda her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli atılımların gerçekleştiğine dikkat çeken Vali Salim Demir, “Son 15 yılda hükümetimizin ve devletimizin gerçekleştirdiği devasa yatırımlarla sağlık alanında çok ciddi mesafeler kat edilmiş; sağlıkta değişim ve dönüşüm yaşanmıştır. Bu süreç içinde ilimize de 400 yataklı modern bir hastanenin yanı sıra Eşme ve Banaz ilçemizde yapılan modern hastaneler bu dönüşüm içeresinde yerini almıştır. İlimizdeki mevcut 400 Yataklı Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sadece Uşak ili ve bağlı ilçelerine değil aynı zamanda  komşu İllerin yakın ilçelerine de hizmet vermekle bir bölge hastanesi konumundadır. 


 
200 Yataklı Ek Bina + 40 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binasının proje aşamasının tamamlandığını ifade eden Vali Demir, “400 Yataklı Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına yapılacak olan 200 Yataklı Ek Bina + 40 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binasının ihalesini 23 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirildi. İhaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme aşamasındayız. Yer tesliminin ardından 750 günde bitirilmesi planlanan Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası İl Sağlık Müdürlüğü’nce kamulaştırılan 13 Bin 884 metrekare arsa üzerine 2B+Z+8 kat olarak yapılacak. Ek binanın tamamlanmasıyla birlikte nitelikli yatak kapasitemiz 850’ye yükselecek ve İlimizdeki tüm sağlık Merkezleri bir araya toplanarak hem Uşaklılar hem de çevre illerdeki vatandaşlarımız için modern sağlık merkezi haline geleceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim