UŞAK AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ 19:00’ A KADAR HİZMET VERECEK

Uşak'ta grip salgın! Günde 100 hasta bakan aile hekimleri var Uşak'ta grip salgın! Günde 100 hasta bakan aile hekimleri var

Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde mesai dışı çalışma uygulaması başladı.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı yaptığı açıklamada, 1 Şubat 2016 tarihinden itibaren hafta içi her gün, kurumlarında mesai dışı çalışma uygulamasının başlayacağını söyledi. Her hafta pazartesiden cumaya saat 17.00-19.00 saatleri arası, diş hekimlerinin mesai dışı çalışmaya başlayacaklarını açıklayan Atlı, sadece bu saatler dahilinde her türlü diş tedavisi ve protez işlemleri, röntgen isteklerinin karşılanacağını da sözlerine ekledi.

“KAMU VE ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARINA BÜYÜK KOLAYLIK”

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı Uşak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde mesai dışı çalışma uygulamasının, mesai saatlerinde çalışmakta olan özel sektör ve kamu çalışanlarına büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı yaptığı açıklamada; “Uşak Ağız Diş Sağlığı Merkezimiz ona bağlı olarak hizmeti yürüttüğümüz Karahallı, Ulubey diş polikliniklerimiz ve Banaz, Eşme, Sivaslı Devlet hastanelerimiz bünyesinde bulunan Ağız diş sağlığı ünitelerimiz ile hizmeti en optimal şartlarda halkımıza sunmaktayız. Göreve başladığımız yıllar itibari ile ilçeler ve merkez dahil olmak üzere 25 diş hekimi var iken bir uzman diş hekimi olmak üzere diş hekim sayımız 38’ye ulaşmıştır. Bu Uşak’ın artık sağlık camiası tarafından sevilen ve tercih edilen bir il olduğunun göstergelerinden biridir” dedi.

“UYGULAMA 1 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR”

Atlı, “Daha kaliteli, kolaylaştırılmış ve ulaşılabilir hizmet sunabilmek adına ilimizdeki özel sektör çalışanlarının, kamu çalışanlarının ve mesai saatleri içerisinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizden hizmet almakta değişik sebepler dolayısıyla güçlük çeken vatandaşlarımızın, hizmeti verebilmeyi istiyoruz. Bunun için Bakanlığımızın da görüşleri doğrultusunda, mesai içinde vatandaşlarımızın yararlandığı tüm diş sağlığı hizmetlerinden, mesai sonrasında faydalanabilmelerini sağlayabilmek adına 1 Şubat 2016 pazartesiden itibaren hafta içi her gün mesailerimiz 19:00 kadar rutin gün içi hizmetinin aynısını sürdürerek devam edecektir” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilişim