Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak
Sağlık Bakanlığının Kamu Hastaneler Birliği Yapılanması ile birlikte yatak sayısı üç yüz ve üzeri olan hastanelere Hasta Hizmetleri ve Otelcilik Müdürlerini atandı. 
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Uşak devlet hastanemizde de yaklaşık bir bucuk yıldır otelcilik hizmetleri müdürlüğünce, kendi hizmet alaları ile ilgili olarak köklü değişiklikler yapıldığını belirterek, bu çalışmalarda hasta ve çalışan memnuniyetine yansıdığını belirttiler. Uşak Devlet Hastanesi Hasta Hizmetleri Ve Sağlık Otelciliği Hizmetleri müdürlüğü tarafından şu bilgiler verildi; “Hastanemiz hizmet satın alma yöntemi ile çalışan personellerimizin, (Hasta kayıt karşılama, temizlik, güvenlik, yemekhane) sunduğu hizmet kalitesini artırmak, meslek hastalıklarından ve iş kazalarından korunmak için rutin eğitimler düzenlenmektedir. Sürekli değişen ve gelişen bir dünyada yaşıyoruz Hastanemiz Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği birimine bağlı olarak hizmet veren personellerimize iletişim ve kişisel gelişim eğitimleri verilmektedir. Hastanemiz “A plus kuru sistem temizlik” uygulamasına kamu hastanelerinde tam anlamı ile geçen ilk hastanelerden biridir. Hastanemizde yeni hizmete açılan Anne Otelinde, üç odada altı yatak vardır. Ayrıca annelerimizin ortak olarak kullanabilecekleri kütüphane, buzdolabı, televizyonu olan bir oda da olmak üzere toplam dört oda vardır. Hastanemizde beş yıldızlı oteller ayarında kokteyl düzenlenebilmektedir.Özel gün ve haftalarda, bazı eğitim seminerlerinde çalışanlarımıza ve misafirlerimizi kokteyl hazırlayabileceğimiz özel masalarımız mevcuttur. Çalışanlarımızın memnuniyetini artırmak için hastanemiz eski diyaliz binası hayırsever Kazım Küçük katkılarıyla yeniden düzenlenerek 'Kazım Küçük Kreşi' açılmıştır. Hastanemizi klasik hastane atmosferinden kurtarmak için, doğa resimleri içeren çeşitli ebatlarda tablolarla ve çiçeklerle dizayn edilmiştir” denildi. 






Editör: TE Bilişim