Bebek Losyonu Bebek Losyonu

Uşak Belediyesi bünyesinde yaklaşık bir senedir faaliyet gösteren Diyabetle Yaşam Merkezi, açtığı stantta vatandaşları diyabet hastalığına karşı bilgilendirirken, diyabet hastaları için üretilen siyezli mor ekmek ve şeker içermeyen doğal reçelleri de ziyaretçilerine tanıttı.

“Diyabetle Yaşam Merkezi Bize Çok Destek Oldu”
Standı ziyaret eden 14 yaşındaki Zeynep Naz Aysu, diyabet hastalığı ile yeni tanıştığını belirterek, “Daha iki ay oldu. Diyabet hastalığına sahip olduğumu anladığımla ilk yardım aldığım kuruluşlardan biri, Diyabetle Yaşam Merkezi’ydi. Diyabetli olduğumuz için temin etmemiz cihazlar ve diyet listeleri vardı. Bunların temininde Diyabetle Yaşam Merkezi bize çok destek oldu. Belediye Başkanımız bizi böyle bir projeyle buluşturduğu için minnet duyuyorum ve çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Merkezle, annesinin diyabet hastalığı nedeniyle tanıştığını anlatan Saadet Özkuru, “İlaç temin imkanı, verdikleri eğitimler ve her kesimden insana hitap edebiliyor olması, bizi merkeze karşı çok aydınlattı. Bizi böyle bir imkanla buluşturduğu için belediyemize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

5 senedir diyabet hastası olduğunu anlatan Nilgül Duru ise Diyabetle Yaşam Merkezi’nin sunduğu imkanlardan büyük bir memnuniyetle faydalandığını anlatarak, “Düzenlenen spor aktiviteleri ve eğitim programları, ilaç değişim programı ile bizler için fayda sağlamaya çalışan bir merkez. Bizleri bu merkezle buluşturduğu için Belediye Başkanımız Mehmet Çakın’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ege Bölgesi’nde ilk, Türkiye’de ise ikinci olan ve stant günlerini gördüğü yoğun ilgiyle geride bırakan Diyabetle Yaşam Merkezi, Atatürk Meydanı Caddesi üzerindeki Atatürk Kültür Merkezi yanında hizmetlerini sürdürüyor. Merkez,  hafta içi 8.30 ile 17.30, cumartesi günleri ise 09.00 ile 14.00 arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Editör: TE Bilişim