Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Avcıl, akademik kariyerini devam ettirmek ve Aydın’da bulunan ailesiyle bir araya gelmek için görevinden istifa ettiğini ve 14 Mart Tıp Bayramı’nda hekimlere bir sunum yaparak, fiilen ve resmen görevi devredeceğini açıkladı.
Konuyla ilgili telefon yoluyla sorularımıza yanıt veren Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Avcıl, “Normal şartlarda 1 Ocak 2022 tarihinde akademik kariyerime devam etmek ve Aydın’da bulunan aileme da yakın olmak için istifamı sunmuştum. Fakat pandemi şartları nedeniyle benim istifamı kabul etmediler ve biraz daha beklememi istediler. Ben de idarecilerimizin talebi üzerine çalışmaya devam ettim. Pandemide belli bir aşama kaydedildi ve dün itibariyle istifa dilekçemi sundum. 14 Mart 2022 tarihine kadar görevimin başındayım ve o tarihte yani Tıp Bayramı’nda buradaki hekim ve sağlık çalışanı arkadaşlarıma bir sunum yaparak görevi devretmeyi düşünüyorum” dedi.
Avcıl, istifasıyla ilgili ortaya atılan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.  

Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı

Editör: TE Bilişim