Bebek Bakıcısı Hizmetleri Bebek Bakıcısı Hizmetleri
 İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Tuncay Öztürk ile birlikte Ulubey ilçesine ziyarette bulundu. Sağlık Hizmetlerini izleme ve değerlendirme maksadıyla yapılan ziyarette; kahvehane, esnaf ziyareti, eczane, Ulubey çarşı merkezindeki ilçe halkı ile  sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve sürekli olarak verilmesi yönünde bilgi alışverişinde bulunuldu. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Cem Alper Ünal,vatandaşlara, sağlık hizmetlerinden daha iyi yararlanmaları içinUşak’ta sağlık alanında yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Dönüşüm  Programı ile sağlık işletmelerinin sayısı ve kalitesi her geçen gün artmakta olduğunu belirtti. Bu kapsamdaUşak’ta 300 yataklı AUşak Devlet Hastanesi ek ünitesi,  35 Üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İlçelerimize A Tipi 112 acil sağlık istasyonlarının açılması ve yakın zamanda hizmete giren Uşak Devlet Hastanesi bünyesinde Kardiyovasküler Cerrahi ve Yoğun Bakım Ünitesi hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, sağlık hizmetlerine erişebilme noktasında sıkıntı yaşamadıklarını ve her türlü hizmetten kolaylıkla yararlanabildiklerini belirttiler.Daha sonra Ulubey Devlet hastanesini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal, Başhekim Uz. Dr. Turgay Kıldacı’dan verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldı. Ulubey İlçe Hastanesinde hastalara acil şifa dileyerek verilen sağlık hizmetleri konusunda görüşlerini sordu. Hastane çalışanları ile görüşerek verilen hizmetler konusunda bilgi alışverişinde bulundu.
Ardından Ulubey Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Dr. Alper Cem Ünal, Ulubey İlçesi birinci basamak sağlık hizmetleri hakkında Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarından bilgi alarak yerinde incelemelerde bulundu. Ana - çocuk sağlığı, sağlıklı beslenme ve halkın sağlık konularında eğitilmesi gibi koruyucu sağlık hizmetlerini kapsayan Aile Hekimliği sisteminin önemine değinen İl Sağlık Müdürü Ünal, Birinci ve ikinci basamak sağlık hizmetlerinin sunumunda emeği geçen sağlık çalışanlarını zaman mefhumu gözetmeksizin canla başla çalıştığını belirterek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi  

Editör: TE Bilişim