En İyi Uşak Psikolog Merkezi En İyi Uşak Psikolog Merkezi
Uşak’ta faaliyet gösteren Kozmark Güzellik Merkezi, randevu sistemiyle, fit ve estetik görünmek isteyen bay ve bayanlara hizmet veriyor. 
Kozmark Güzellik Merkezi’nin sahibi ve estetisyen Nagehan Şimşek, son dönemlerde beyaz yakalı olarak tabir edilen erkeklerin epilasyona, soğuk lipolizle zayıflama ve cilt bakımına daha fazla ilgi göstermeye başladığını belirtti. 



Kozmark Güzellik Merkezi’nde, epilasyon, zayıflama, cilt tedavisi ve bakımı, kalıcı kaş, dudak ve eyeliner, protez tırnak, dövme silme, çatlak tedavisi, operasyonsuz göğüs küçültme ve büyütme ve bölgesel vücut şekillendirme gibi hizmetlerde bulunduklarını dile getiren Nagehan Şimşek, dünya çapında kullanılan ve son sistem cihazları kullandıklarını söyledi. 



Estetiğin insanlığın her döneminde önem taşıdığını kaydeden Nagehan Şimşek, “Burada randevu sistemine bir çok konuda hizmet veriyoruz ve hastalarımızla randevu sistemiyle seanslar uyguluyoruz. Lazerle epilasyondan, hamilelikte çatlak tedavisine kadar bir çok konuda kaliteli ekipmanlarla faaliyet göstermekteyiz. Şu anda son teknoloji olan hibritdorde epilasyon sistemi, merkezimizde mevcut. Hamilelerin dahi kullanabileceği bu cihaz, global bazda kullanılan en güvenli cihazdır” dedi. 



Güzellik kavramının bayanlar için değil, erkekler için de önemli bir kavram haline geldiğini anlatan Nagehan Şimşek, şöyle söyledi: “Baylar, son yıllarda güzellik merkezlerine daha fazla ilgi göstermeye başladılar. Sakal şekil vermek, istenmeyen tüylerden ve yağlarından kurtulmak isteyen erkek hastalarımız bulunuyor. Bunların yanında, cildindeki kalıcı lekeleri ve dövmeleri yok etmeyen isteyenler de kapımızı çalıyorlar. Diyetsiz ve sporsuz bir şekilde göbeğini eritmek isteyenlere sık sık hizmet veriyoruz. Gözaltında oluşan torbalar ve morluklardan kurtulmak isteyen baylarımız da bizden gerekli yardımları alabiliyor. Estetik hizmeti sunduğumuz erkek müşterilerimizin yaş aralığı 22 ile 45 arasında değişiyor ve büyük çoğunluğu beyaz yakalı olarak tabir edilen gruptan çıkıyor”. 



Bay ve bayanların farklı seanslarda alındığının altını çizen Nagehan Şimşek, “Değerlere ve mahremiyet kavramına önem veriyoruz ve merkezimizi bu anlayışla dizayn ettik. Erkekler ve kadınlar farklı zaman dilimlerinde merkezimize geliyor ve sağlıklı bir ortamda gerekli hizmetleri alıyorlar. Fit bir vücuda ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyen tüm bay ve bayanları merkezimize bekliyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim