Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak
 Tedavi gördüğü Uşak Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Beyin Cerrahı Uzman Dr. Yaşar Şenkal için görev yaptığı Uşak Devlet Hastanesinde tören düzenlendi.
Hastane bahçesinde düzenlenen törene Vali Seddar Yavuz, Milletvekili İsmail Güneş, İl Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal, İl Halk Sağlığı Müdürü Hasan Kaya, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, devlet hastanesi personeli, ailesi ve sevenleri katıldı.
 Cenaze töreninde konuşan Vali Seddar Yavuz “Mesleğinde 25 yılını Uşak halkına hizmet ederek geçirmiş, büyük bir özveri ile çalışmış, hastalarına uzmanlık alanında şifa dağıtmış değerli bir hekimimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Meslektaşları arasında bilgisi ve tecrübesiyle, hastaları tarafından da cana yakınlığı ve samimiyetiyle bilinen kıymetli hekimimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve sağlık camiasına başsağlığı temenni ediyorum” dedi.
 
Uşak Devlet Hastanesinde düzenlenen törenin ardından Dr. Yaşar Şenkal’ın cenazesi kılınan ikindi namazına müteakip Bölme Beldesinde toprağa verildi.
Editör: TE Bilişim