Uşak'ta grip salgın! Günde 100 hasta bakan aile hekimleri var Uşak'ta grip salgın! Günde 100 hasta bakan aile hekimleri var
Türk Kızılayı'nın 'Zafer kanımızda var' projesine Uşak Üniversitesi Ahıska öğrenci topluluğu da destek verdi. Uşak Üniversitesi 1 Eylül yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinlikte Kızılay ekibiyle video çeken grup, Kütahya'yı 'Zafer Kanımızda var' projesine katılmaya davet etti. 
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Uşak Üniversitesi Ahıska Öğrenci Topluluğu Başkanı Şeref Mamedov;" Türk Kızılayı'nın 18 Mart Çanakkale şehitleri için düzenlediği 'Zaferler Kanımızda Var' projesine Uşak Üniversitesi Ahıska Öğrenci Grubu olarak destek vermek istedik. Bugün biz bu topraklarda rahat rahat yaşayabiliyorsak bundan tam 102 sene önce vatanı için, geleceği için bizler için şehit olmuş insanlar sayesindedir. Uşak Üniversitesi Ahıska Öğrenci Grubu olarak böyle bir şeye duyarsız kalamadık. Herkesten de aynı hassasiyeti göstermesini bekliyoruz." dedi.
Grup kan verme işleminden sonra Kızılay ekibiyle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Kısa bir video çeken grup, videoda "Uşak Üniversitesi Ahıska öğrenci topluluğu kan bağışına başladı, sen de var mısın? Kütahya" diyerek Uşak'ın komşusu olan Kütahya'yı ve oradaki üniversite öğrencelerini projeye katılmaya davet etti.
Editör: TE Bilişim