Organik Sirke Organik Sirke
 Uşak’ta meydana gelen kazada, Uşak Kamu Hastanesi Genel Sekreterliği'nde görevli iki personel olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza, saat 08:30 sularında Banaz Uşak Karayolu Havalimanı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde çalıştığı öğrenilen İsmail Çelebi idaresindeki 64 NP 303 plakalı özel otomobil, yol kenarındaki cepte park halinde olan 45 KK 190 dorse plakalı Recep Ergin’e ait TIR’a arkadan çarparak altına girdi. Otomobilde bulunan sürücü İsmail Çelebi ve yanında bulunan arkadaşı Hakan Uçak olay yerinde hayatını kaybetti. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin kaza yerinde yaptığı inceleme sonrasında cesetler Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, çalışma arkadaşlarının hayatlarını kaybettiğini duyunca derin üzüntü yaşadı. Kazada cesetler tanınmaz hale gelirken, hayatını kaybedenlerin teşhisini yapmak için kaza yapan aracın içerisinde bulunan Hakan Uçak’a ait cep telefonunu çaldıran arkadaşları bir kez daha üzüntü yaşadılar.

YALÇIN ATLI: ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, kazada hayatını kaybeden İsmail Çelebi ve Hakan Uçak'a Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Yalçın Atlı, "Çok değerli iki kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Her iki arkadaşımız da çalışmaları ve kişilikleriyle birer örnekti. Devletin ve milletin menfaatleri için yoğun gayret sarf eden İsmail ve Hakan kardeşlerimizin mekanlarının cennet olmasını diliyorum. Birlikte mesai harcadığımız İsmail ve Hakan kardeşlerimizi asla unutmayacağız" dedi. 24. Dönem Uşak Milletvekili İsmail Güneş de, sosyal iletişim ağı facebook üzerinden verdiği mesajında, "Hakan Uçak ve İsmail Çelebi kardeşlerimize Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cenetten olsun. Tüm dostların ve sağlık camiamızın başı sağolsun" dedi. 
Editör: TE Bilişim