Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü

2022 Yaz Trendlerine Uygun Altın Küpe Modelleri Nasıl Olacak?

Altın küpeler kadınların çok severek kullandığı vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. Durum böyle olunca modaya yön veren markalar da tasarım atölyelerinde birbirinden güzel ürünlere yer vermeye başlamıştır. Öyle ki zaman geçtikte hemen her alanda olduğu gibi takı modasında da trendler değişiyor. Peki 2022 yaz trendlerine uygun altın küpe modelleri nasıl olacak? Merak edenler için işte detaylar...

Altın küpe modellerinden herhangi biri satın alınmadan önce hangi amaçla satın alınacağına karar verilmesi gerekmektedir. Altın aksesuarlar bilindiği gibi kimi zaman düğün, nişan ya da söz gibi organizasyonlarda hediye olarak takılırken kimi zaman da ileriye dönük yatırım yapma amacıyla satın alınır. Bazı zamanlarda ise elinizde ne kadar nakit bulunuyorsa ona göre küpe almak durumunda kalabilirsiniz. Elizi, müşterilerine sunduğu gramaj ve ayar seçeneği sayesinde, her bütçeye uygun tasaırm ürünleri sizlere sunmaktadır.

2022 Yılı Altın Küpe Modelleri

Geçmişten bugüne dek insan hayatının her aşamasında yerini alan altın madeni hem rengiyle hem ışıltısıyla hem de kalitesiyle çok seviliyor. Özellikle de altın küpe gibi aksesuar haline dönüştürülen bu maden, birbirinden farklı tasarımlara bezendiğinde günlük hayatta ya da özel günlerde kadınların kurtarıcı ürünlerinden biri olacaktır.  2022 yılında en çok tercih edilen altın küpe modelleri genellikle minimal tarzda olacaktır. Yani sadelik bir nebze de ön plana çıkacakken takıların ışıltısından da asla ödün verilmeyecek. Yeni sezonda kadınların her dönemde olduğu gibi en çok talep göstereceği ürün altından yapılmış aksesuarlar olacaktır.

2022 yılının takı trendlerine bakıldığında ürünlerde el işçiliği büyük önem kazanacak. Bunun yanı sıra harf küpe modellerinin sezona damgasını vuracağını da söyleyebiliriz. Harf küpeler bilindiği gibi kadınlara en sevdikleri kişileri anımsatan çok değerli aksesuarlardır. Ayrıca günlük yaşamda kadınların sıkça tercih ettiği bir diğer takı modeli de halka küpeler olacak. Altının hemen her rengi kullanılarak üretilen halka küpe modellerini Elizi'nin Kapalıçarşı'da bulunan mağazalarından deneyerek satın alabilirsiniz. Böylece yeni sezonun trendlerine de çok kolay bir şekilde empoze olacak ve tüm dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. En güzel altın küpe modellerini eminiz ki sizler de çok severek kullanacaksınız.

Editör: TE Bilişim