Ankastre Set Modelleri

Evlerde artık fırın, davlumbaz ve ocak bir arada olacak şekilde ankastre set olarak tercih edilmektedir. Yer kaplamayan gömülü olarak kullanılan bu setleri toplu bir şekilde alımı son dönemlerde oldukça çoğaldı. Yeni evlenen çiftler ve eskiyen fırın, ocak ve davlumbazını değiştirmek isteyen kişiler bu ürünleri set şeklinde almaktadır. Kişinin zevkine, bütçesine ve ihtiyacına uygun pek çok ankastre set bulunmaktadır. Ankastre set, beyaz eşya olarak tanımlanan cihazların mutfak dolaplarının içerisine gömülü bir şekilde yerleştirilmesi anlamına gelmektedir. Ankastre setlerde kullanılan cihazlar çoğunlukla davlumbaz, ocak ve fırın üçlüsü olmaktadır.

Ankastre Set Seçimi

Mutfağınızda temizlik konusunda hassas birisi iseniz ankastre set seçiminde daha kolay temizlenebilir camlı ankastre setleri seçmelisiniz. Cam yüzeyli setler temizleyici ve bir bez yardımı ile hemen temizlenir. Kullanacağınız ankastre setlerde mutfağınızın genel görünümünde tuşlar ve düğmeler olmasını istemiyorsanız bunun için dokunmatik setler tercih edilebilir. Ev eşyaları hayatımızı kolaylaştıran teknolojiden de faydalanabilmek için dijital ankastre setleri tercih edilebilir. Ankastre set alırken yine dış yüzeyi leke ve yağ tutmayan, kolay temizlenebilen ürünleri tercih etmenizde fayda var.

Skechers Bayan Ayakkabı Skechers Bayan Ayakkabı

Ayrıca iseniz modelde ve renkte ankastre set çeşitleri için https://www.luxell.com.tr/ankastre-set sitesine göz atabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim