BB Krem

Makyaj yapan ya da makyaj yapmayan bayanların en favori makyaj ürünü bb kremdir. Hem yüz için nemlendirici hem de kapatıcı özelliği olan bb krem makyaj yapan bayanların makyaja hazırlık için kullandıkları bir üründür. Makyaj yapmayan bayanlar ise bb kremi makyajsız yüzlerine renk versin ve nemlendirme sağlasın diye kullanırlar. Ciltteki farklı tondaki renkleri eşitleyen özelliği ile BB kremin açık, orta ve koyu ton olmak üzere farklı cilt rengi ve farklı cilt tiplerine göre türleri vardır.

BB Krem Fondöten mi?

BB krem ile fondöteni karıştırmamak gerekir. BB kremin de kapatıcı özelliği vardır fakat fondöten kadar etkili bir kapatıcı değiştir. Yüzdeki derin iz ve lekeleri kapatmada BB kremin pek etkisi olmayabilir. BB kremi daha çok gündüz makyajlarında ve hafif makyaj yapan bayanlar kullanmaktadır. Hem kapatıcı krem hem nemlendirici krem özelliğinin tek üründe buluşması bb kremin bayanların vazgeçilmezi yapmıştır. BB kremin yapısı ağır olmadığı için fondöten yüzünde ağır bir görüntü oluşturan bayanlar bb kremi tercih ederler.

BB Kremin Yüze Uygulanması

Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak

BB kremin seçiminde yüz rengine uygun ve kaliteli bir bb krem olmasına dikkat edilmelidir. Tonik ile temizlenmiş yüze BB krem hafif dokunuşlarla sürülür. BB kremi sürerken fırça ya da sünger kullanmaya gerek yoktur. Hafif bir yapısı olan bb kremi parmak uçları ile yüze yaymak yeterlidir. Tüm yüze uygulanan bb kremin üzerine makyaj yapılabilir. Bu ürünü denemek isterseniz https://www.cosmetica.com.tr/bb-kremler-cc-kremler/ sayfasını ziyaret ederek buradan alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim