Skechers Bayan Ayakkabı Skechers Bayan Ayakkabı
USAKPORT.COM// Türkiye'de sütlü tatlı markalarının başında gelen Bolulu Hasan Usta'nın Uşak Şubesi, Uşak Valisi Ahmet Okur'un katılımıyla, Atapark'ın bulunduğu mevkideki şubesinde açıldı. Bereket duasının okunmasının ardından açılış kurdelesini kesen Uşak Valisi Ahmet Okur, yeni işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.



Açılışın ardından Bolulu Hasan Usta'da yer alan ürünler hakkında Uşak Valisi Ahmet Okur'a kısa bilgi verildi. Vali Ahmet Okur, ayrıca çocuklarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Genel Müdür Ramazan Karabay, Bolulu Hasan Usta'nın dünyaca ünlü bir sütlü tatlı markası olduğunu ve Uşak halkına da kaliteli hizmeti sunacağını ifade etti.



Öte yandan açılışa; Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, TÜMSİAD Uşak Şube Başkanı Muhterem Balta, MÜSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan, ve işadamı Akif Küplemez de katıldı. 



FARKLI ÜLKELERDE ŞUBELEŞMEYE GİDİYOR

1982 yılında İzmir Kemeraltı'ndaki 18 metrekarelik küçük bir dükkanda keşkül, fırın sütlaç, karadut şerbeti ve karadut dondurması ile üretime başlayan Bolulu Hasan Usta, 1997 yılında İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde Türkiye'nin ilk tatlı fabrikasını kurdu.  Geleneksel sütlü tatlılarımızı dünyaya yaymak amacıyla yola çıkan, 2012 yılında Dubai ve Abu Dabi’ye mağazalar açarak ilk ihracatını gerçekleştiren Bolulu Hasan Usta, 2015 yılında da Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Kıbrıs’ta açtığı yeni mağazalarla yurtdışı açılımlarını sürdürmeye devam etti. Suudi Arabistan’dan Kazakistan’a Rusya’dan Azerbaycan’a kadar franchise görüşmelerine önem veren Türkiye’nin tatlı ustası bir dünya markası olma yolunda tatlı tatlı ilerliyor.







 
Editör: TE Bilişim