Borsada işlem gören Uşak Seramik'te dün neler oldu? Borsada işlem gören Uşak Seramik'te dün neler oldu?

Casio

Casio markası, Tokyo’da 1946 yılında piyasaya sürülmüş ve kullandığı teknoloji ile dünya markası olmayı başarmıştır. Casio, hesap makinesi, ses sitemleri ve kamera ürünleri ile de piyasada bir numara olmayı başarmıştır. Firma saat tasarımlarında,  yaratıcılık ve yenilikler ön planda tutularak, her dönem trendleri belirleyen marka olmayı başarmıştır. Casio saatler üretim ve tasarım olarak her yaşa her tarza uygun olacak modeller üretebilirken bir yandan da, özelliklerinde barındırdığı teknoloji ile de ilgi çekmeyi başarıyor.
Casio tasarlamış olduğu modellerin yanı sıra 1983 yılında, bu tasarımlara ek olarak G-Shock serisi geliştirmiş ve sportif bir çizgi yakalamayı başarmıştır. G-Shock saat serisi, üretim ve tasarım olarak her ortama uygunluk sağlayabilecek dayanıklılıkta üretilmiştir. En düşük sıcaklıklar, alabileceği darbeler gibi durumlarla karşılaştığında yüksek mukavemet gösterdiği test edilmiş ve onaylanmıştır. Ayrıca su geçirmeyen standartlara da sahip olmasından dolayı kullanıcılar için oldukça keyifli ve avantajlı olmaktadır.

Yeni Nesil Casio Saat Modelleri

Saatin içerisinde tasarlanmış olan teknolojiler, takvim, saat formatları, kronometre, bluetooth, barometre gibi özellikleri ile de kolaylık sağlamaktadır. Casio modelleri ve tasarımları gelişen teknoloji ile beraber ilerleyerek, her geçen gün farklı modeller, göz alıcı tasarımlar, dayanıklı seriler, teknolojik donanımları ile dünya markası olduğunu göstermektedir.  Saat kullanmayı seven tüketicileri her dönemde meraklandıran ve heyecanlandıran Casio markası, beklentileri devamlı karşılamaya devam etmektedir. https://www.saatvesaat.com.tr/marka/casio adresini ziyaret edebilir, saatler ve modellerini detaylı bir şekilde inceleyebilir ve dilerseniz siparişlerinizi vererek hızlı bir şekilde kargo hizmeti ile teslim alabilirsiniz.
 
 
Editör: TE Bilişim