Elba Tasarım Elbise İle Sınırları Zorlayın

Kadınlar için kıyafet tercihi her zaman önemlidir. Bulundukları ve katıldıkları ortamda daima şık ve gösterişli olmayı tercih ediyorlar. Kadınlar tercih etmiş olduğu kıyafet modelleri ile dikkat çekmeyi ve sıra dışı olmayı seviyorlar.Bir davette, özel günde ve partilerde güzel görünmek için günler öncesinden hazırlanmaya başlıyorlar. Güzel ve iddialı görünmek için alışılagelmiş, sıradan ve basit elbise modellerini unutun. Birbirinden farklı tasarımları ve imzalı koleksiyonları olan, tasarımları ile adından söz ettiren Berfuğ Kıran, tasarladığı birçok elbise modeli ile imzalı kadınların modeli haline geliyor. Tasarımcının Elbaadında tasarladığı elbise modeli oldukça iddialı ve şık. Elbisenin asimetrik kesimli uç kısımları oldukça gösterişli.

Marmarabirlik 5 litre zeytinyağı ve Olin ayçiçeği yağı indirime girdi Marmarabirlik 5 litre zeytinyağı ve Olin ayçiçeği yağı indirime girdi

Tasarım Elba Elbise İle Tabuları Yıkmaya Hazır Olun

Elba elbise modelinin üst kısımları fileli ve dekoltelidir. Elbisenin kol kısımlarından alt kısımlarına doğru uzanan volanlı detaylar, elbiseyi sıradanlıktan çıkartıyor. Elbise saten kumaştan üretilmiştir. Tasarımcılar muhteşem elbise modelini özel günlerinizde, doğum günü partinize ve mezuniyet törenlerinde kullanabilirsiniz.Moda dünyasında başarılışekilde ilerleyen Berfuğ Kıran, özel tasarım birçok elbise modellerini moda tutkunu kadınların beğenisine sunuyor. Tasarladığı elbise modelleri ile tabuları yıkan tasarım harikası ürünleri insanların beğenisine sunan tasarımcının ürünlerine internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.https://www.berfugkiran.com/elba adresine giriş yapabilir,elba tasarım elbiseyiinceleyereksipariş oluşturabilirsiniz. Ayrıca tasarımcının daha farklı birçok kıyafet modeline ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim