Anadolu Ulaşım’ın kurucusu Orhan Erdoğmuş ruhuna, ölümünün 9. Yılında mevlit okutuldu. Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçin, “Kurucumuz, babamız Orhan Erdoğmuş’u sevgi ve nimetle andık” dedi. 2003 yılında Uşak’ta kurduğu Anadolu Ulaşım ile  ve sektörün standartlarının yükselmesinde önemli bir rol oynayan Anadolu Ulaşım’ın kurucusu  Merhum Orhan Erdoğmuş, mevlid-i şerif ve dualarla anıldı. Anadolu Ulaşım’ın otogar içinde yer alan ana binasının yanında gerçekleşen programa Genel Müdür Mehmet  Ali Akçin, bölge müdürleri, çalışanlar, davetliler, sevenleri katıldı.

İLKELERİ UĞRUNA HAYATINI VERDİ

Marmarabirlik 5 litre zeytinyağı ve Olin ayçiçeği yağı indirime girdi Marmarabirlik 5 litre zeytinyağı ve Olin ayçiçeği yağı indirime girdi

Uşak’ın sevilen iş adamlarından olan Orhan Erdoğmuş’un, hayatını topluma adamış, mazlumun yanında olduğunu, bilgi, beceri ve sermayesini toplum menfaatleri adına harcamaktan çekinmediğini belirten  Genel Müdür Mehmet  Ali Akçin, Erdoğmuş’un hayatını da bu uğurda kaybettiğini söyledi. Anadolu Ulaşım Ailesi adına duygularını ifade eden Genel Müdür Akçin “Kurucumuz, babamız Orhan Erdoğmuş’u bugün de rahmet ve minnetle anıyoruz. Bizlere geleceği gösteren, ufkumuzu açan, her zaman bir baba gibi kucaklayan, koruyan bir kişiliği vardı. Memleketi adına tüm gücünü ortaya koymuş ve bu uğurda da hayatını kaybetmiştir. Bugün onun önderliği ve azmiyle feyzalıyor, yolumuza devam ediyoruz. Kendisine buradan dualarımızı gönderiyoruz. Mekanı cennet olsun. Ne mutlu ki bu kadar çok seveni ver. Allah herkese böyle sevgi nasip etsin.” diyerek  sözlerini tamamladı. Okunan mevlid-i şerif ve duaların ardından otogarda bulunan herkese yemek ikramı yapıldı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı program yine dualarla kapatıldı.

Editör: TE Bilişim