Skechers Bayan Ayakkabı Skechers Bayan Ayakkabı

Eskiz Kağıdı Nedir?

Eskiz kağıdı çizgisiz düz boş bir kâğıttır. Karakalem çizimlerinde sıkça kullanılan bu kâğıtlar genellikle yapılacak olan çizimlerin taslağında kullanılıyor. Çizim yapan bireylerin oldukça fazla kullandığı bu kâğıt, mimarların, ressamların, mühendislerin her zaman projelerinin taslak çiziminde büyük rol oynuyor. Aynı zamanda birçok öğrencinin teknik resimler için kullandığı bir kâğıt türüdür.

Eskiz kâğıdının bir diğer adı ise kullanım açısından da anlaşılacağı üzere teknik çizim kâğıdıdır Eskiz kâğıdı teknik çizimlerin taslağını ve ya krokisini çıkarırken kullanılmakta olup maliyeti ve gramajı düşük olan kâğıtlardır. Aynı zamanda eskiz kâğıtlarından oluşan defterler de bulunmakta olup teknik çizim yapan bireylerin oldukça sık tercih ettiği ürünlerdir.

Eskiz Kâğıdı Ne İçin Kullanılır?

Eskiz kâğıdı teknik çizim yapımında kullanılan kâğıt çeşitlerinden biridir. Bu ürün en çok bir çizimi hayata geçirmeden taslak çizimlerinde kullanılmaktadır. Farklı boyut ve kalınlıklarda bulunan bu kâğıt yarı saydam özelliğe sahiptir. Eskiz kâğıdını https://www.guvensanat.com/eskiz-kagidi sitesinden güvenle alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim