Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak
Her Daim Moda: Şık Bluz

Feminenliği en tarz ve şık şekilde ortaya çıkaran nadide parçaların başında gelmektedir bluz adı verilen üst giyim ürünü. Vücuttan dökülürmüş gibi durur, bazen harika desenlerle bezelidir, bazen de son derece sade fakat çarpıcıdır. En gösterişsiz hali bile kılık kıyafete gösterilen özeni yansıtır; yani bu noktada bir tişörtten çok daha fazlasıdır. İşte bu sebeple de davetlere de, yemeklere de, konu komşuya da, işyerine, hatta düğün gibi yoğun şıklık aranan organizasyonlara giderken bile kolaylıkla tercih edilebilir. Gösterişli bir bluzu dümdüz bir pantolon ve etekle kombinleseniz bile yüksek etkinizden taviz vermemiş olacaksınız.

Kaliteli Bluz Seçenekleri

Boynun, omuzların ve zarif bel kıvrımlarının güzelliğini ortaya çıkaracak seçenekleri ile kadınlar tarzlarını ve duruşlarını gözler önüne sermekte hiç de zorlanmazlar. Bunu başarabilmek için ise bluzun kaliteli malzemeler ve harikulade bir tasarımla yoğrulması gerekmektedir. Kumaş, kalıbın modeline göre kullanılacak materyaller ve desen seçimi büyük bir özenle yapılmalıdır. Bu maddelerin bir arada olduğu göz dolduran bluzlar için ise adresini incelemeniz yeterli.

Editör: TE Bilişim