Hisar’dan Yaza Özel İndirimler

Hisar tarafından sunulan yaza özel indirimler sayesinde yazlık mutfak ihtiyaçlarınızı eşsiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sofra sanatına özel bir dokunuş getiren ürünler ile birlikte yaz aylarınız çok daha şık, kullanışlı ve özel olarak geçecek. Yaz mevsiminde özellikle balık tüketimi arttığı için balık setleri ilginizi çekeceği gibi kullanışlı ve sağlıklı yapıları sayesinde de ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak.

Balık Lezzetini Daha Fazla Yaşayın

Yaz mevsiminde, özellikle zengin sofraları kurmak için vazgeçilmez yemeklerin başında gelen balık yemeklerinizi daha kolay ve özenli bir şekilde hazırlamanızı sağlayacak balık setleri kullanışlı yapıları ve farklı modelleri ile ihtiyacınızı en doğru şekilde görüyor. 12 ve 18 parçadan oluşan balık setleri, farklı türde olan balıkların yenilmesini daha kolay hale getiriyor. Bu setler sayesinde kılçık temizleme, balığı daha doğru şekilde kesme ya da parçalama işlemlerini kolaylıkla yapabildiğiniz gibi balık için kullanacağınız özel soslar için de kaşıkları kullanabilirsiniz.

Balık lezzetleri dışında kalabalık sofralar kurmak ve misafirlerinizi en iyi şekilde evinizde, yazlığınızda ya da tercih ettiğiniz farklı alanlarda ağırlamak için de 24 parça çatal kaşık bıçak seti tercih edebilirsiniz. Özenli tasarımları ve işçilikleri ile birlikte göz alıcı güzelliğe sahip olan setler, yemeklerinizi yemeyi daha kolay hale getirdiği gibi aynı zamanda da estetik olarak öne çıkıyorlar. Yemek masalarınızın şıklıklarını bu özel çatal, kaşık ve bıçaklar ile tamamlayabilir, birbirinden zarif sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Yeni Nesil Sofra Takımları

Sofra takımlarına modern ve güçlü vurgular getiren Hisar tarafından sunulan 12 kişilik yemek takımları yemek masanızın kaliteli ve şık görünmesine sebep oluyorlar. Bir sofranın şıklığı için en önemli detayların başında gelen yemek setleri, bu sayede günlük kullanımlar için de uygundur. Farkı tasarıma sahip olan yemek takımları, kuracağınız sofralara ya da hazırlayacağınız yemeklere tam uyum gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Sağlık açısından da tamamen uygun olan bu setler sayesinde yemeklerin lezzetlerini doğrudan alabileceğiniz gibi aynı zamanda da site üzerinden sunulan özel indirimlerden yararlanarak, mutfağınıza ve sofranıza ayrı bir hava katmanıza imkân veriyorlar.

Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak

Editör: TE Bilişim