Accuris Ürünleri Accuris Ürünleri
Kaliteli, kotasız ve uygun fiyatlı internet hizmeti sunan Arasnet, Banaz ve Kütahya’da

Kotasız, kaliteli ve uygun fiyatlı interneti kullanıcılarının hizmetine sunan Arasnet, Uşak ve İzmir’in ardından Kütahya ve Uşak’a bağlı Banaz ilçesinde de faaliyet gösteremeye başlıyor. 
Uşak ve İzmir’deki kaliteli internet hizmetinin Banaz ve Kütahya’da sürmesi için gerekli altyapı çalışmaları start aldı. Arasnet, sunduğu cazip fırsatlar ve fiyat avantajıyla, kullanıcıların vazgeçilmezi olma yolunda. 
2014’ten bu yana hizmet veren Arasnet’te; taahhüt, kota, telefon altyapısı ve diğer resmi prosedürlerin hiçbirinin yer almaması telekomünikasyon sektöründe açılan önemli bir çığır olarak görülüyor. 
Bugüne kadar müşterilerinin memnuniyetine büyük önem veren ve tavsiyelerle en büyük desteği veren kullanıcılarıyla, geniş bir yelpazeye uzanan Arasnet, markalaşmış ve kurumsal bir çok şirkete de internet hizmeti sağlıyor. 
    Ailelerin yanı sıra, üniversite öğrencilerinin de ilk tercihi Arasnet’ten yana. Çünkü, Arasnet’te ilave ücret ve kullanım sonunda ekstra bir bedel talep edilmiyor. Kullanıcı sadece kullandığı kadar interneti ödüyor ve en önemlisi adil kullanım kotası (AKK) uygulamasına takılmıyor. 
Arasnet’in kaliteli ve uygun fiyatlarla sunduğu internet hizmetinden yararlanmak için www.arasnet.com.tr adresini ziyaret etmek ve buradaki iletişim bölümünden şirket yetkilileriyle iletişime geçmek yeterli oluyor. 
 
Editör: TE Bilişim