Kızlar ve erkekler için giyim ve kuşam her yaşta çok önemlidir. Özellikle de genç yaş grubu genellikle kendi tarzını kendisi belirlemek ister. Son modaya uygun trend tarzlar içerisinde ise en çok tercih edilen parçalardan birisi de kapüşonlusweasthirt modelleridir. Farklı renk ve tasarımlara, farklı kumaş yapısına sahip olan bu modeller dört mevsime göre değişiklik gösterebilir.

Spor Kapşonlu Modelleri

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü

Spor yaparken, sokak kombinin yaparken ya da evde rahat bir şekilde vakit geçirmek için spor kapşonlumodellerden faydalanabilirsiniz. Kapşonları da tamamen kumaşın kendisinden elde edilen bu tasarımlar özellikle de serin ve soğuk havalarda bir hayli tercih ediliyor. polar kumaşlar daha çok kış aylarında tercih edilirken, pamuklu ince koton kumaşlar ise yaz ve bahar aylarında tercih ediliyor.

Şık Kapşonlu Modelleri

Kapşonlu denildiğinde akla ilk olarak spor bir tarz ve hava gelse de, aslında şık olan tasarımlar da mevcuttur. Farklı mevsimlere ve farklı kombinlere göre temin etmek için https://www.kostebek.com.tr/kapusonlular adresine bakabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim