Bebeği ilk ek gıdaya alıştıracağımız zamanlarda en çok mama önlüklerikullanmamız gerekir. Çünkü ya yemek yedirirken rahat durmaz bize çarpabilir, yâdadaha yemesini yeni öğreneceği için hep üzerine dökebilir. Bu yüzden mutlaka mama önlüğü kullanmalıyız. Hem bebek için daha rahat olur, hemde anne için sürekli kıyafet değişimine gerek kalmaz.İstediğiniz ve beğendiğiniz her modele uygun önlükler bulunmaktadır. Hangisi sizin için daha uygun olacak ise onu alabilirsiniz.

Komili'nin Ayvalık erken hasat zeytinyağı fiyatı Komili'nin Ayvalık erken hasat zeytinyağı fiyatı

Ayrıca çocuk belli bir yaşa gelesiye kadar mama önlüklerikullanılabilir. Çünkü bazı modeller büyük veya küçük olarak belirlenmiştir. Fakat bir kaç tane önlük almanız sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü hemen yıkanmadığı zamanlarda her an diğerini kullanmanız iyi olabilir. Uzak bir yere gittiğinizdeçantanızda bulunması gereken bir üründür. Dışarıda bir yerde de yemek yiyeceği zaman hemen önlüğü takıp kıyafetin kirlenmesini önleyebilirsiniz.

Mama Önlükleri Renkleri Ve Fiyatı

İstediğiniz tarz ve modele göre mama önlükleri bulabilirsiniz. Çünkü her rengi kıyafetine uygun kombin yapabilirsiniz. Ayrıca her fiyata uygun önlüklerde bulabilirsiniz. Sizde yemek yerken bebeğinizin üstü kirlenmesin isterseniz sitesinden beğendiğiniz ürünü alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim