ALİ ARASLI///

Uşak’ta 2010’dan bu yana Medical Park Hastanesi olarak hizmet veren özel sağlık kuruluşundaki işletme, kentte 32 yıldır faaliyet gösteren Öztan Hastanesi tarafından satın alındı.

10 yıldır Medical Park Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren hastanenin devir sürecinin yaklaşık olarak 3 ayı aşkın süredir devam ettiği ve Öztan Hastanesi yönetimi tarafından işletme haklarının satın alındığı öğrenildi. Geçtiğimiz Cuma günü, resmi kurumlar nezdinde de devri tamamlanan hastanenin aynı gün itibariyle Öztan Hastanesi’ne geçtiği ve ilerleyen günlerde tabelasının değişeceği belirtildi.

Konuyla ilgili telefon üzerinden kısa bir açıklama yapan Öztan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nail Burak Öztan, devir işleminin tamamlandığını ifade etti. Hastanedeki mevcut çekirdek kadroyu korumayı düşündüklerini dile getiren Nail Burak Öztan, “Medikal Park Sağlık Grubu, Uşak’taki faaliyetlerini sonlandırdı ve mevcut hastane binası ve personeli, Cuma gününden itibaren Öztan Hastanemiz bünyesine geçti. Bizler, mevcut çekirdek kadroyla devam etmekten yana bir düşüncedeyiz. Tabii hastaneden ayrılmak isteyen doktorlarımız veya personelimiz olabilir. Bunu anlayışla karşılarız. Bizim için esas olan halkımıza kaliteli sağlık hizmetidir. Bu noktada kurum olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Uşak’a ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

MEDİCAL PARK UŞAK, 10 YILDIR HİZMET VERİYORDU

Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar? Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar?

Öte yandan 2009’da Özel Ceyline Hostipal olarak kurulan hastane binası, faaliyetlere başlamasından 1 yıl sonra Medical Park Sağlık Grubu’na devredildi. İşletme hakkı Öztan Hastanesi’ne geçen kuruluş,  Simav, Kula, Gediz ve Çivril gibi çevre il ve ilçelere de hizmet veriyor.

Editör: TE Bilişim