Ocak Fiyatları

Mutfakların olmazsa olmazı ocaklar her geçen yıl geliştirilmektedir. Mutfaklara estetik bir görünüm katacak tasarımlarıyla ve profesyonel opsiyonlarıyla farklı birçok modeli bulunmaktadır. Ocak fiyatları da bu opsiyonlara ve tasarımlara bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Ocaklar elektrikli ve gazlı olmak üzere iki farklı şekilde üretilmektedir. Her ikisinin de kendi içerisinde farklı özellikleri bulunmaktadır.

Gazlı ocakların en avantajlı özelliği ısıyı direkt olarak tencereye aktarmasıdır. Dolayısıyla yemekler daha hızlı bir şekilde pişirilmektedir ve pişirme düzeyleri isteğe bağlı olarak değiştirilmektedir. Elektrikli ocaklar için prize yakın bir alan bulmak gerekmektedir. Bu ocaklar direkt alev almadığı için yemekleri yeterince iyi bir ısı düzeyinde pişirememektedir. Ayrıca ısı miktarı da isteğe bağlı olarak değiştirilememektedir.

Borsada işlem gören Uşak Seramik'te dün neler oldu? Borsada işlem gören Uşak Seramik'te dün neler oldu?

Ocak Modelleri

Teknolojinin gelişmesiyle beraber ocaklar da geliştirilmiştir. Her mutfak için uygun ve farklı özelliklerde ocaklar üretilmektedir. Ocak fiyatları gücüne ve donanımına göre değişmektedir. Set üstü ankastre, elektrikli, gazlı, iki gözlü ya da dört gözlü olacak şekilde farklı modelleri bulunmaktadır. Farklı ocak modelleri için https://www.kumtel.com/ocak sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim