Solo fırın, pizza ve ekmek pişirmek için kullanılabilen mini bir fırındır. Dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlayan paslanmaz çelikten yapılmıştır. Solo fırının tasarımı benzersizdir. Çünkü dikdörtgen bir şekle sahiptir ve üstte bir tutamakla birlikte gelir. Bu, onu bir yerden diğerine kolayca taşımanıza izin vermektedir.

Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar? Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar?

Solo fırın, yiyeceklerinizi ısıtmak için kızılötesi teknolojisini kullanır. Fırının içindeki havayı ısıtır ve bu da yemeğinizdeki atomlar arasında sürtünmeye neden olur ve bu da yemeğinizi ısıtır. Isınan hava daha sonra fırının her iki tarafındaki havalandırma deliklerinden yükselir. Böylece yemeğinizin etrafında eşit olarak dolaşabilir.

Solo fırınlar geleneksel fırınların yaptığı gibi konveksiyonla ısıtma veya gazla ısıtma yerine kızılötesi ısıtma kullandığı için diğer fırın türlerinden daha hızlı pişirmektedir. Bu tarz fırınlar, portatif, masa üstü bir fırındır. Kullanımı ve temizliği kolay olacak şekilde yapılmıştır. Bu, evde yemek yapmak isteyip de kendine ait bir fırını olmayanlar veya evden uzaktayken tek bir yemek yapmak isteyenler için harikadır! https://www.kumtel.com/solo-firinlar İnternet sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim