Her yıl Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 'Geleneksel Altın Çadırı Günleri' yapan Atasay, 22 ve 25 Kasım 2018 tarihlerinde, Uşak ve çevresinden de katılımcılara kapılarını açıyor. 
    Türkiye çapında düzenli olarak yapılan geleneksel Altın Çadırı etkinliğini Gediz'de yapacak olan Atasay'da; yüzük, kolye, küpe, pırlanta, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak. 



    Kampanyaya göre 690 TL'lik altın antraj yüzük 330 TL'ye, 700 TL'lik tek taş yüzük 300 TL'ye, 790 TL'lik altın kolye 390 TL'ye, 2 bin 185 TL'lik pırlanta yüzük 990 TL'ye ve 8 bin 900 TL'lik altın bilezik 4 bin 990 TL'ye satılacak. 



    Gediz Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Denizbank yanındaki Atasay'ın ev sahipliği yapacağı etkinlik, 22 Kasım 2018 Perşembe günü sabah 09:30'da başlayacak ve 25 Kasım 2018 Pazar günü 17:30'a kadar sürecek.  Etkinlikte daha önce kullanılmayan takılar da en iyi fiyatlarla alınacak ve Atasay'ın eşsiz tasarımlı ürünleriyle değiştirilecek. 



    Altın çadırı etkinliği hakkında bilgi veren Atasay Gediz Mağaza Sahibi Mehmet Doğru, söz konusu indirimli satışların mağaza merkezinde yapılacağını belirterek, "Bunu özellikle belirtmek istedim, çünkü geçtiğimiz yıl bazı müşterilerimiz, çadır aradılar ve bunun sembolik bir kullanım olduğunu burada öğrendiler. Çadır günü, sadece indirime dikkat çekmek için kullandığımız bir deyimdir. Bu yıl yapacağımız etkinliğimize Uşak ve çevresinden müşterilerimizi bekliyoruz. Onları en iyi şekilde burada ağırlayacağız ve Atasay'ın eşsiz fırsatlarını sunacağız" dedi. 



    GEDİZ'E GİTMİŞKEN, MURAT DAĞI'NA UĞRAYIN HOŞÇA ZAMAN GEÇİRİN
    Uşak'a hem mesafe, hem de kültürel bazda yakın olan Gediz, içinde bir çok tarihi ve doğal güzelliği barındırıyor. Altın çadırı günlerinin yapılacağı hafta sonu Cumartesi günü, Gediz'in pazarı kuruluyor. Uşak ve Kütahya'nın ortak değeri Murat Dağı'nda da sosyal tesisler yer alıyor ve burada hoşça vakit geçiriliyor. Ayrıca damak zevkine önem verenler için de eşsiz Gediz güvecinin yapıldığı ilçedeki tarihi zenginlikler de göz dolduruyor.

Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar? Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar?
Editör: TE Bilişim