Tombow Kalemler ve Özellikleri

Marmarabirlik 5'lik teneke soğuk sıkım zeytinyağı ise daha uygun fiyata geliyor Marmarabirlik 5'lik teneke soğuk sıkım zeytinyağı ise daha uygun fiyata geliyor

Günümüzde kalem üreten oldukça fazla firma bulunmakta olup, bu sektörün en önde gelen isimlerinden biri şüphesiz ki Tombow kalem markasıdır. Ergonomik yapısı ve uzun süre dayanan gövde tasarımı ile sektöründe öne çıkan bu marka uzun yıllardır üretimine devam etmektedir.

Tombow Kalem Çeşitleri

Tombow kalemlerinde, versatil kalemleri özellikle öne çıkan çeşitlerinden biridir. Bunun yanı sıra, uç mekanizması açısından cool, active, olno, mono seçenekleri de mevcuttur. Klasik kalem uç standartlarında modeller üretmektedir. Ergonomik gövde yapısı ile parmak uçlarını acıtmaz, uzun süren bir yazı keyfi yaşatır. Markanın yeni nesil tasarımı ile öne çıkan Mono Graph Shaker modelinden bahsedecek olursak; kalemi sallayarak yeni uç çıkması sağlanarak, klips kilit mekanizması ile ucun geriye kaçması önlenir. Silgisi ile arka tarafında bulunmakta döndürülerek ulaşılmaktadır. Yeni neslin gözde modellerinden biridir.

Tombow Kalem Fiyatları

Farklı renk ve desende kalemleri bulunan markanın, https://www.guvensanat.com/tombow sitesi ziyaret edilerek uygun ve hesaplı olan tüm modelleri incelenebilir. Geniş renk skalası ile sitemizde tombow kalemlerinden aradığınızı bulabilir ve güvenle kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim