Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar? Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar?
Uşak Domino's Pizza, müşteri memnuniyetine önem veren ve hijyen kurullarına uyan yapısının meyvelerini alıyor. Uşak'ta 2012 yılından beri faaliyet gösteren ve kısa süre içinde 2'inci şubesini açan Domino's Pizza, 485 şube arasında, operasyonda 100 tam puan aldı. Gece saat 2'ye kadar hizmet veren Domino's Pizza, 2015 IPSOS müşteri memnuniyeti anketinde Türkiye birincisi, 2016'da Türkiye üçüncüsü oldu. Domino's Pizza, 2017 yılının ilk 10 aylık diliminde de yine müşteri memnuniyeti bazında, ilk 3'teki yerini koruyor.



                Domino's Pizza Uşak Restoranları İşletmecisi Şerif Soner Kaptanoğulları, her ortalama kent nüfusunun yüzde 10'nuna hitap ettiklerini ve günlük 300 sipariş kaydı yaptıklarını ifade etti. 2012'den bugüne yaklaşık 100 bin müşteriye ulaştıklarını söyleyen Kaptanoğulları, "Müşteri memnuniyetine önem veren bir yapımız var ve bunu ilk günkü gibi sürdürüyor. Uşak nüfusunun neredeyse yüzde 50'si Domino's Pizza'daki lezzetlerden tattı diyebilirim. Ayda ortalama 10 bin sipariş alıyoruz ve bir talepte 2 veya 3 kişilik yiyecek hazırlanıyor. Bu açıdan bakıldığında kent nüfusunun yüzde 10'u her ay Domino's Pizza'nın eşsiz lezzetinden tadıyor. Gel al ve evlere sipariş şeklinde 2 tip servisimiz var. Uşak halkı evlere servisi daha fazla seviyor ve genel müşteri içindeki oran yüzde 60'ı buluyor. Her gün müşteri sayımızı artırmamız ve bağımsız araştırma şirketlerinin anketlerinden ilk sıralarda çıkmamız, işimize ve vatandaşımıza verdiğimiz önem sayesinde oldu. Elde edilen bu başarıda çalışanlarımızın özverisinin de çok büyük payı var. Uşak halkına 2 şubemizde de ilk günkü heyecan ve taviz vermediğimiz kalite prensiplerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.



                30 DAKİKA GARANTİSİNİ UYGULUYOR
                Gece saat 2'ye kadar sipariş aldıklarını belirten Kaptanoğulları, "Değişen iş ve yaşam koşulları, yeme ve içme kültüründe de farklılıklara yol açtı. Önceleri sabah 8 ve akşam 5'te işe gidilirken, yeni dünyada düzeninde gece saatlerinde de çalışma anlayışları ortaya çıktı. Domino's Pizza olarak, gece geç saatlere kadar faaliyetimiz mevcut ve 23'ten sonra ciddi bir evlere sipariş alıyoruz. 30 dakika garantimiz saat 23:30'a kadar devam ediyor. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken bir konu şudur; pizzanın istendiği adresin garanti kapsamındaki sınırlarda yer alması. Müşterilerimize bu konuda önceden bilgi veriyoruz ve bir gün sonra telefon yoluyla memnuniyetini ölçüyoruz" diye konuştu. Kaptanoğulları, gel al şeklindeki servisin de yüzde 40 civarında olduğunu belirterek, "Gel al şeklindeki satışlarımız, fiyat açısından daha indirimli. Gel al yapmak isteyenler, telefonla önceden taleplerini iletirse, daha kısa zamanda ürünü alabilirler" dedi.
 
Editör: TE Bilişim