ALİ ARASLI// Uşak’ta ‘Helal sertifikalı’ malzemelerle sunduğu eşsiz pizza lezzetiyle ön plana çıkan Domino’s Pizza, Türkiye çapında yapılan araştırmalara göre müşteri memnuniyetinin en iyi olduğu şube seçildi. 465 şube arasından birinci seçilmenin Uşak adına gurur verici olduğunu belirten Domino’s Pizza Uşak Restoran İşletmecisi Şerif Soner Kaptanoğulları, yaklaşık 41 bin kayıtlı müşterilerinin bulunduğunu belirtti. Kaptanoğulları, “Elimizdeki rakamlara göre Uşak’ta kayıtlı 41 bin müşterimiz var. 1 müşteri beraberinde ortalama 3 kişiye pizza söylüyor. Kabaca bir hesap yaptığımızda, her 3 Uşaklı’dan 1’i pizzamızdan tatmıştır. Bu rakamlar, Uşak’ın Domino’s Pizza’yı bağrına bastığını ve verilen hizmetten memnun kaldığını göstermeye yeter. Yapılan anket ve ölçümler, Uşak’taki başarımızı ortaya koydu ve bizi memnuniyette Türkiye çapında birinci yaptı” dedi.

İKİNCİ ŞUBEMİZ KISA SÜREDE VARLIĞINI HİSSETTİRDİ

İlk olarak İzmir-Ankara karayolu üzerinde faaliyet gösterdiklerini belirten Şerif Soner Kaptanoğulları, zaman içinde ikinci şubeyi açma gereksinimi duyduklarını söyledi. Kaptanoğulları, “İkinci şubeyi açarak evlere servis ağımızı da büyütmüş olduk. İstasyon bölgesinde açtığımız şubemiz, bölgede kısa süre içinde varlığından söz ettirdi ve ilk şubemizin de yükünü hafifletti. Uşak halkına daha iyi hizmet vermek için yenilenme ve büyüme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. 

PARA KAZANMAYI EN SON ÖNCELİK OLARAK GÖRÜYORUZ

Domino’s Pizza’yı işletmenin temel kuralının yapılan işi sevmek ve emek vermek olduğunu kaydeden Kaptanoğulları, şöyle konuştu: “Domino’s para kazanmayı en son öncelik olarak gören ve ilkeleriyle var olan bir gıda zinciri. Müşterisine verdiği önemi, seçtiği ürünlerin hijyeni ve helal olmasının yanı sıra, pizzayı yapıp sunacak personelin eğitimiyle de ortaya koyuyor. Bizde herkes önlüğü giyip pizza yapmayı bilmek zorunda ve burada patron diye bir kavram yok. Domino’s Pizza’nın Türkiye CEO’sunda şube sorumlularına kadar herkes pizza yapmayı ve müşteriye nasıl davranacağını biliyor. Başarımızın sırrı burada saklı, biz para kazanmayı son öncelik olarak belirliyoruz. Yıl sonunda kaç para kazandıktan çok, kaç yeni müşteriye pizzamızı tattırdık sorusunu soruyoruz” dedi.


Skechers Bayan Ayakkabı Skechers Bayan Ayakkabı

TÜM ÜRÜNLER HELAL GIDA SERTİFİKALI

Domino’s Pizza’nın hizmet verdiği ülke ve bölgelerde yaşayanların, dini ve manevi değerlerine önem verdiğini belirten Kaptanoğulları, “Pizza yapımında kullandığımız tüm ürünler, helal gıda sertifikasını almış ve girdikleri bütün denetimlerde hiçbir pürüz yaşamayan şirketler tarafından hazırlanıyor. Son kullanma tarihi geçen malzemeler asla kullanılmıyor ve en önemlisi call-back yapılarak müşterilerin istekleri dikkate alınıyor” dedi. Kaptanoğulları, mutfak önünde ‘İşi olmayan giremez’ yazısının bulunmadığını vurgulayarak, “İsteyen müşterimiz, girip mutfağımızı ve ürünlerimizi inceleyebilir. Bu konuda açık ve net bir duruşumuz var ve bunu asla bozmayacağız” şeklinde konuştu.

30 DAKİKA GARANTİSİ NASIL UYGULANIYOR?

Evlere serviste 30 dakika garantisinin devam ettiğini anlatan Kaptanoğulları, şöyle söyledi: “Bizi en çok cazip kılan konu, müşteri verdiğimiz güven. Bu nedenle şirket, 30 dakika garantisi veriyor. 30 dakika içinde pizzasını almayan müşteriden para almıyoruz. Fakat burada önemli bir kriter var. Restoranın çevresine göre bir harita oluşturuldu. Harita Domino’s Pizza’nın kurumsal kuralları doğrultusunda yapıldı. Bu yüzden 30 dakika garantisi kapsamında sadece belirli bir bölge var. Harita dışında kalan müşterilerimizden gerekli onayı aldıktan sonra sipariş alıyoruz. Ayrıca yağmur, kar, yol bakımı veya ulaşıma engel olacak her hangi bir durumda da müşterilerimize gerekli bilgileri veriyoruz.” 

Editör: TE Bilişim