Zümrüt Yüzük Tasarımları


En değer verdiğiniz kişilere verilecek hediyelerin en özeli zümrüt yüzük olmaktadır. Zümrüt çok değerli ve nadir bulunan bir taştır. Aynı zamanda zümrüt yüzüğün çok özel bir anlamı bulunur. Hediye edeceğiniz kişiye zümrüt yüzüğün anlamını da mutlaka söylemelisiniz. Zümrüt seçerken de çok dikkatli davranmak gerekir. Zümrüt taşı göz kamaştıran bir güzelliğe sahiptir.


Zümrüt Yüzüğün Anlamı


Renkli taşlar için de en kıymetli olanlarından biri zümrüt olmaktadır. Zümrütün anlamı da en çok görünüşü kadar ihtişamlıdır. Zümrüt yüzük bolluk, bereket ve denge anlamı taşımaktadır. Zümrüt renkli taşlar arasında bugüne kadar gelen ve yaşayan tek taştır. Aynı zamanda zümrüt taşı ten ile teması kesilince solar. Tekrar ten ile temas edilince de parlamaya başlar.

Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak


Zümrüt Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler


Zümrüt yüzük tercih ederken dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Zümrütün sadece yeşil ve yeşil tonları bulunur. En çok tercih edilen ve en değerlisi olarak bilinen çimen yeşili zümrüt yüzükler olmaktadır. Zümrüt seçerken çatlak ya da lekeli olanları tercih etmemek gerekir. Bu zümrütlerin değeri düşüktür. https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-zumrut-yuzukler zümrüt yüzüğü bu siteden satın alabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

Editör: TE Bilişim