AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, partisinin 7 Haziran genel seçimlerine aralıksız hazırlandığını söyledi. İl merkezi, ilçeler, beldeler ve köylere yönelik ziyaretlerin devam ettiğini kaydeden Basri Yıldırım, mahalle bazında da çalışmaların sürdüğünü ifade etti. İl, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarının mahalle ve ev toplantıları yaptığını dile getiren Basri Yıldırım, “Bugün muhalefet partileri, daha önceki dönemlerde 2 anahtarı andıran uçuk vaatlerle halkın karşısına çıkıyor. Biz 13 yıldır kimseye boş vaatte bulunmadık, fakat yaptığımız reform ve atılımlarla vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını giderdik. Yoksulun ev rüyası, AK Parti ile gerçek oldu. Sadece Uşak’ta 2 bin 997 konut projesine TOKİ ile imza attık ve yeni taleplerle bu sayısı artıracağız” dedi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI, UŞAK’TA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Partisinin seçim çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, kentteki birçok ilçe, belde, köy ve mahalleyi ziyaret ettiklerini söyledi. İl, ilçe, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarının kenti karış karış dolaşarak, halkla bir araya geldiklerini ifade eden Basri Yıldırım, “Teşkilat mensuplarımız yoğun bir tempo ile çalışarak, bütün vatandaşlarımıza ulaşıyor. 13 yılda yaptığımız çalışmaları ve önümüzdeki dönemde güçlü Uşak için ortaya koyacağımız projeleri anlatıyor. Bu noktada ilimiz ve ülkemiz için önemli bir dönüm noktasındayız. 2023 hedeflerini sadece ülke bazında değil, il bazında da düşünüyoruz. İlimizin ihracat rakamlarını üst seviyelere çıkarmak, yeni şirketlerin yatırım yapmasını sağlamak, ara üründen nihai ürün elde eden bir kent haline gelmek, eğitim, sağlık ve hayatın diğer alanlarında kaliteyi artırmak başlıca hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi.

AK PARTİ’NİN DIŞINDA HEDEFİ OLAN SİYASİ PARTİ YOK

AK Parti’nin hedeflerini belirleyerek hareket ettiğini kaydeden Basri Yıldırım, şöyle söyledi: “Şu anda AK Parti’nin dışındaki, diğer siyasi partilerin her hangi bir hedefi bulunmuyor. Halka somut ve içi dolu bir proje sunma veya söylemde bulunma gibi bir durumları yok. Bizim dışımızdaki partiler, milli duygular, etnik yapı ve içi boş muhalefetle siyaset yapmaya çalışıyor. Halka daha önceki dönemlerde olduğu gibi boş vaatler veriliyor.  Bugün gördüğümüz tablo, 2001’den önceki siyasi ortamı gözler önüne seriyor. Hatırlanacağı gibi o dönemde de, bazıları 1 ev ve 1 arabayı simgeleyen 2 anahtar vaat etmişti. Fakat iktidara geldiklerinde, insanlarımız ekonomik krizlerden başını kaldıramamıştı.  Biz 13 yıldır kimseye boş vaatte bulunmadık, fakat yaptığımız reform ve atılımlarla vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını giderdik. Yoksulun ev rüyası, AK Parti ile gerçek oldu. Çünkü AK Parti ile faiz lobisine giden hortumların önü kesildi ve kaynaklar halkın yararına kullanılmaya başlandı. İnsanlarımız çok düşük faizli kredilerle ev ve araba sahibi oldular. Bunların yanı sıra TOKİ, 81 ilde ortaya koyduğu konut projeleriyle, insanlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarını sağladı. Sadece Uşak’ta 2 bin 997 konut projesine TOKİ ile imza attık ve yeni taleplerle bu sayısı artıracağız” diye konuştu.

ULUBEY’İN TOKİ KONUTU TALEBİ İÇİN UĞRAŞACAĞIZ

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi

İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin, Ulubey ilçesini ziyaret etti. Milletvekili adayları ve parti mensupları burada vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinledi.  Basri Yıldırım, halkın TOKİ uygulamalarına yönelik talepleri bulunduğunu ve bunun sağlanması için kurumlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Basri Yıldırım, Ulubey kanyonlarına cam teras yapıldığını ve projenin tamamlanmasıyla ilçenin daha cazip hale geleceğini sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim