Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
USAKPORT.COM// AK Parti’de bugün açıklanması beklenen belediye başkan adaylarının isimleri medyaya sızdırıldı ve 50 il için iddia şeklinde bilgiler verildi. İstanbul’da Binali Yıldırım, Ankara’da Mehmet Özhaseki ve İzmir’de Nihat Zeybekçi’nin aday gösterileceği öne sürüldü. 
81 ilden 50’si açıklandı ve geriye kalan 31 kentteki adayların neden açıklanmadığı ise şimdiden merak konusu oldu. 
Şimdi akıllardaki en önemli soru, neden 31 ille ilgili önümüzdeki günlerde değerlendirme yapılacağı. 
Ben bu konuyla ilgili bir tahmin yürüttüm ve AK Parti’nin adaylarını açıklamadığı büyükşehir ve bazı il belediyelerini küçük çapta inceledim.
Hepinizin bildiği gibi MHP ile ittifak görüşmeleri yeniden başladı. MHP 15 Kasım günü, bazı büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını kamuoyuna resmi kanalla açıkladı. AK Parti’nin henüz belirlemediği 30 kent arasında, daha önce  MHP tarafından açıklanan kentlerin büyük bölümünün yer alması dikkatimi çekti.
MHP, Adana, Mersin, Manisa, Aydın, Isparta ve Osmaniye’deki adaylarını belirledi ve bu kentler AK Parti tarafından açıklanmayan 31 il arasında yer alıyor.  Tabi bugün açıklanan resmi olmayan listede, MHP'nin daha önce aday gösterdiği kentlerin bazıları yer aldı. Fakat görünen o ki yine de ittifak görüşmeleri, bu noktada az da olsa dikkate alınmış. 
İlerleyen günlerde, AK Parti ve MHP arasındaki görüşmelerin açıklanmayan diğer iller üzerinde nasıl etki yapacağını göreceğiz. 
Görünen o ki önümüzdeki hafta AK Parti ve MHP kulislerini hareketli geçecek günler bekliyor… 

 
Editör: TE Bilişim