Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız

AK Parti Uşak İl Teşkilatına bağlı Banaz İlçe Başkanı Eşref Çelik, sağlık sorunları nedeniyle görevine veda etti. Banaz İlçe Başkanı Eşref Çelik, “Sağlık sorunlarımız nedeniyle görevimi bırakmak zorundaydım. Burada güzel anılar biriktirdik ve arkadaşlarımla iyi bir mesai ortamı yakaladık. Yine ben teşkilatımızın her zaman yanındayım ve arkadaşlarımıza elimden geldiği ölçüde destek vereceğim” dedi.

AK Parti Uşak İl Teşkilatına bağlı Banaz İlçe Başkanı Eşref Çelik, sağlık sorunları nedeniyle görevine veda etti. Önümüzdeki günlerde Eşref Çelik’in yerine yeni bir ismin ilçe başkanı olarak atanacağı belirtilirken, bir veda toplantısı yapıldı. Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale ve Banaz ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Burada yaptığı hizmetlerden dolayı Eşref Çelik’e bir plaket verildi. Kendisine verilen görevi layıkıyla yapmaya çalıştığını belirten Banaz İlçe Başkanı Eşref Çelik, “Sağlık sorunlarımız nedeniyle görevimi bırakmak zorundaydım. Burada güzel anılar biriktirdik ve arkadaşlarımla iyi bir mesai ortamı yakaladık. Yine ben teşkilatımızın her zaman yanındayım ve arkadaşlarımıza elimden geldiği ölçüde destek vereceğim. Banaz’da belediyeyi 2 seçimdir kazanıyoruz ve bu noktada sayın Banaz Belediye Başkanımız Zafer Arpacı’nın da her daim yanındayız” dedi.

Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı da, “Banaz’da 2014’ten beri seçimleri kazanıyoruz. Burada tüm vatandaşları bir tutan ve onlara hizmette eşit olan bir anlayışımız oldu. Bu noktada ilçe başkanımızın ve teşkilatımızın büyük destekleri olmuştur. Hepsine teşekkür ederim ve bu birlikteliğimizin her daim sürmesini temenni ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim