Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu
AK Parti Banaz İlçe Danışma Toplantısı, Milletvekili Alim Tunç, Milletvekili Mehmet Altay, İl Başkanı Servet Kuş, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, 15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesiyle Türkiye’nin büyük bir felaketin eşiğinden döndüğünü ve millet iradesinin hakim kılındığını söyledi. AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, partisinin yerelde ve genelde çalışmalara devam ettiğini ifade etti.

BANAZ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Banaz İlçe Teşkilatı, Kasım ayı Danışma Toplantısında buluştu. Toplantıya AK Parti Uşak Milletvekili Dr. Alim Tunç ve AK Parti İl Başkanı Servet Kuş da katıldı. Toplantıda ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulunan Alim Tunç, 15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesinin milli birlik için önem taşıdığını söyledi. Tunç, “15 Temmuz’da bazı iç ve dış mihraklar, askeri darbe yapmak istedi ve milletimiz bu kanlı ve hain oyunu bozdu. Kurulduğu günden beri hep askeri darbelerden dolayı geriye giden ülkemizde, milletin dediği oldu ve halk iradesini hiçe saymanın ne demek olduğunu tüm dünya gördü. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın önderliğinde milletimiz birliktelik ruhu yakaladı. Bizim isteğimiz Yenikapı’daki dayanışmanın sürmesinden yana. Fakat bugün bazı muhalefet partileri bu birliği bozmak istiyorlar. Türkiye’deki terör örgütlerine destek veren bazı batılı devletler ve içerideki sözde aydınlar, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görmezden gelmeye çalışıyorlar. Türk milleti, kendi iradesini hiçe sayan ve ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynamak isteyenlere asla fırsat vermez” dedi.

Kent bazında yapılan çalışmalar hakkında konuşan Mehmet Altay, talep ve beklentilerle ilgili bakanlık ve ilgili birimlerle görüşmelerde bulunduklarını söyledi. Altay, “Kent merkezi, ilçelerimiz, beldeler ve köylerimizin taleplerini karşılamak ve sorunlarını çözmek için üzerimize düşeni yapıyoruz. Bize gelen bütün istek ve talepler ilgili birimlere anında iletiliyor ve takibi yapılıyor. Banaz ilçemizde termal turizme yönelik yatırımlar yapılıyor ve tarımsal bazda da güzel çalışmaların olduğunu görüyoruz. Sadece Banaz değil tüm ilçelerimizde gelişimin yaşandığını görmekteyiz” ifadelerini kullandı.

KUŞ: YERELDE VE GENELDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş,  “AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarımız sürüyor. Parti teşkilatlarımızda birlik ve bütünlüğümüz her zaman sürecek. Bizler bu davanın birer neferleri olarak, yerelde ve geneldeki faaliyetlerimizi halkımıza anlatıyoruz. Vatandaşımızın bizden talebi varsa, yerine gelmesi için eşgüdümlü olarak çalışıyoruz” diye konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim