AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, AK Parti Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım’ın yeni hükümeti kurarak, çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, “Yeni Başbakanımız ve Genel Başkanımız, terörle mücadele ve ülkemizin ekonomik anlamda kalkınması için önemli görevler üstlenecektir. AK Parti Uşak İl ve İlçe Teşkilatları olarak, sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın her zaman yanında olacağız. Kutlu yürüyüşümüz, sekteye uğramadan hep birlikte devam edecek” dedi.

Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

Partisinin büyük kongre delegeleriyle birlikte Ankara’ya giden Servet Kuş, Türkiye’nin ve Uşak’ın 100’üncü yıl hedefleri için kongrenin büyük önem taşıdığını ifade etti. AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001’de sözünü verdiği ve 2002’de uygulamaya başladığı hizmet hamlesinin hiçbir şekilde sekteye uğramadığını kaydeden Servet Kuş, “Girdiği her seçimde oyunu artıran ve halkın gönlünde taht kuran AK Parti, halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir anlayışın ürünüdür.  Partimiz, şimdiye kadar hizmetleri hiçbir şekilde sekteye uğratmamış ve Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü korumayı kendisine gaye edinmiştir. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından bayrağı devralan sayın Ahmet Davutoğlu, bugün görevi Genel Başkanımız seçilen sayın Binali Yıldırım’a devretmiştir. Bundan sonraki süreçte de hizmetler aksamadan devam edecek, Uşak ve Türkiye’nin 100’üncü yıl hedeflerinden asla sapma olmayacaktır” diye konuştu.


AK Parti’nin yeni Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın bugüne kadar üstlendiği bütün görevleri layıkıyla yerine getirdiğini dile getiren Servet Kuş, “Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım, görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Çünkü kendisi, 13 yıl boyunca devlet ve milletin ilk buluştuğu yer olan trafik ve ulaşımla ilgili en büyük projelere imza atmıştır. Yeni Başbakanımız ve Genel Başkanımız, terörle mücadele ve ülkemizin ekonomik anlamda kalkınması için önemli görevler üstlenecektir. AK Parti Uşak İl ve İlçe Teşkilatları olarak, sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın her zaman yanında olacağız. Kutlu yürüyüşümüz, sekteye uğramadan hep birlikte devam edecek” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim