Uşak AK Parti milletvekili adayları, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak seçim öncesi, mahalle mitinglerinin startını verdi. İlk mahalle mitingini Karaağaç Mahallesi 4. Etap TOKİ’de yapan AK Parti Uşak milletvekili adayları, yaklaşık bin kişilik gruba hitaben birer konuşma yaptı. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser’in de birer konuşma yaptığı mitingde, milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin halka hitap ettiler.

 AK Parti Uşak Milletvekili adayı Hüseyin Keskin, muhalefet partilerinin halka boş vaatler vermeyi sürdürdüğünü belirterek, “AK Parti olarak bugüne kadar hayal olan bir çok çalışmayı ve projeyi hayata geçirdik. Bunlardan birisi de kira öder gibi ev sahibi olmaktı. Şimdi TOKİ sakinlerinin kendi evlerinde, huzur ve güven içinde oturduklarını görüyoruz. Halkın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. İnsanımıza hizmet için ‘halka hizmet Hakka hizmet’ anlayışıyla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.


EYÜP GÖKHAN ÖZEKİN: BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ HEDEFLİYORUZ

Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!

Türkiye’nin görünenden daha büyük olduğunu söyleyen AK Parti Uşak Milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin, 2002’de göreve gelen AK Parti Hükümeti’nin dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar için mücadele verdiğini söyledi. Davos’ta Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail Cumhurbaşkanı’na gösterdiğini tepkiyi hatırlatan Eyüp Gökhan Özekin, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’e karşı koyduğunda,dönemin  MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Bölükbaşı, televizyon televizyon dolaşarak İsrail ve ABD’ye karşı koymamamız gerektiğini söyledi. Recep Tayyip Erdoğan haddini bilsin dedi. Bugün Türkiye kabuğunu kırmış ve gücünün farkına varmıştır. Gerekirse ABD’ye ve İsrail’e karşı koymaya devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye için var gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz. Çünkü biz mazlum milletleri, savunan güçlü ve büyük bir Müslüman ülkeyiz” diye konuştu.

ONLAR KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR

AK Parti Uşak Milletvekili ve adayı Mehmet Altay, TOKİ’nin temel sorunlarının giderildiğini ve değişimin devam edeceğini söyledi. Mehmet Altay, şöyle söyledi: “2011’de TOKİ’deki hemşerilerimizle buluşmuştuk ve halkımızın bizden istekleri vardı. O gün çöp kokularından kapılarını ve pencerelerini açamayan vatandaşımız, bugün bu sorundan kurtulmuştur. Buradan diyorum ki; onlar konuşur, AK Parti yapar. Bundan sonrada da onlar sadece konuşacak, AK Parti milletin izni ve desteği ile yeni işleri yapmaya devam edecek”. Mehmet Altay, “2002’den önce hastane kuyruklarında ölen insanları, ilaç alamayan vatandaşlarımızı ve işsizlikten evine ekmek götüremeyenleri hatırlatın. Bizim TOKİ’de oturan arkadaşlarımıza büyük bir şükran borcumuz var. Bundan sonra TOKİ’li kardeşlerimiz bizden ne isterse yerine getireceğimize söz veriyorum” ifadesini kullandı. Öte yandan mitingin ardından vatandaşla sohbet eden milletvekili adayları, sorunları dinledi ve hatıra fotoğrafları çektirdi. 

Editör: TE Bilişim