Muhammet Gür: Gençlerin en büyük sorunu işsizlik, termal turizmle iş alanları açacağız Muhammet Gür: Gençlerin en büyük sorunu işsizlik, termal turizmle iş alanları açacağız
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, çat kapı etkinliği kapsamında Dikilitaş ve Karaağaç Mahallesi’nde, 230 kişilik bir ekiple, 6 bin 450 ev ziyareti yaptı ve vatandaşa çeşitli hediyeler takdim etti. AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Kale ve teşkilat mensuplarının yer aldığı etkinlik kapsamında, Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, vatandaşla sohbet etti ve bu tip etkinlikleri ilerleyen günlerde sürdüreceklerini söyledi.
‘Çat kapı’ adı verilen etkinlikleri kapsamında, çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacaklarını söyleyen Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, “AK Parti’yi diğer partilerden ayıran en önemli özellik, dinamik ve halktan kopmayan teşkilat yapısıdır. Yaklaşık 1 yıl il başkanlığı görevini yaptığım dönemde de, sürekli halkımızla iç içe olduk ve teşkilat mensuplarımız, seçimden seçime değil, her dönemde bu tip çalışmaları hayata geçirdiler. Elbette önümüzde 31 Mart 2019 yerel seçimleri var ve bizler bu dönemde de halkımızı ziyaret etmeyi sürdürüyoruz. Göreve geldikten sonra da halkımızdan kopmayacağız ve ilimizde geniş bir istişare kültürünü oluşturarak, eksikleri ve talepleri bizzat yerinde öğreneceğiz. Bu yolla daha kaliteli ve verimli bir çalışma ortaya koyacağız” dedi.
Karaağaç ve Dikilitaş Mahallesi’nin her daim AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanın olduğunu dile getiren Mehmet Çakın, şöyle söyledi: “Uşak’ın her mahallesi bizim için aynı önem ve değerdedir. Tabii mahallerimiz arasında Dikilitaş ve Karaağaç’ın ayrı bir yeri vardır. Bu 2 mahallemiz, her daim partimize en büyük desteği vermiştir. Tüm mahallerimize olduğu gibi Dikilitaş ve Karaağaç’ın gelişmesi için bir dizi projeyi hayata geçireceğiz. Dikilitaş’a büyük bir park kazandıracağız ve mahallerimizin ortak kullanımında olan pazaryerimizi modernize edeceğiz. 31 Mart’tan sonra tüm Uşak’ta olduğu gibi Dikilitaş ve Karaağaç’taki şahlanışımız sürecek”. Öte yandan Mehmet Çakın, çat kapı ziyaretleri yapılan evlerdeki vatandaşlarla sohbet etti ve talep ve beklentileri dinleyerek, çeşitli notlar aldı.  
           
 
 
Editör: TE Bilişim