Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, kentteki basın mensuplarıyla akşam yemeğinde buluştu. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve SKM Başkanı Mehmet Gün’ün eşlik ettiği Mehmet Çakın, gazeteciliğin zor şartlar altında icra edilen bir meslek olduğunu ve kentin faydası için bugüne kadar faaliyet gösteren tüm basın mensuplarına teşekkür ettiğini dile getirdi. 
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerinin ardından göreve geldiğinde, kentin menfaatleri için gazetecilerle ortak akıl birliği ile hareket edeceğini kaydeden Mehmet Çakın, “Sizlerin her türlü eleştiri, görüş ve önerilerine açık olacağım. Burada amacımız ilimizi, ekonomik ve sosyal bazda kalkındırmak olacak. Basınımızın demokrasimiz ve geleceğimiz açısından önemini biliyoruz. Bunu 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde bir kez daha gördük. Basınımızın destekleriyle, zorlu bir süreci daha aştık. Önümüzde bir yerel seçim var ve ben partimin Uşak Belediye Başkanı adayıyım. Göreve geldiğimde, sizlerle düzenli olarak bir araya geleceğiz, görüş, öneri ve eleştirilerinizi değerlendireceğiz” dedi. 
Gazetecilerle soru cevap şeklinde sohbet eden Mehmet Çakın, ayrıca basın mensuplarının zaman geçireceği ve mesleki bazda çalışmalar yapacağı fiziki bir mekanı da belediye olarak oluşturacaklarını dile getirdi. Çakın, “Sizlerin düzenli ve birliktelik ruhu içinde bir araya gelmeniz için bir mekan tahsis edeceğiz” dedi. Bir gazetecinin TOKİ marifetiyle yapılacak konutlarda basın mensuplarına öncelik tanınmasıyla ilgili talebine yanıt veren Mehmet Çakın, “TOKİ’nin ilimiz için yaptığı yatırımlar ortada ve toplumun çeşitli kesimleri için bazı projeler hayata geçirildi. TOKİ’nin ilimize inşa edeceği her hangi bir konut projesinde, gazetecilerimize kolaylık sağlayacağız” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim