Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Miraç kandili nedeniyle verdiği mesajda, “Mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olan Miraç Kandilimizin mübarek olmasını ve bu anlamlı gecede, dünyanın dört bir yanındaki mazlum Müslüman milletlerin yaşadığı zulümlerin son bulmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj verdi. Mesajında, Miraç Kandili’nin İslam dünyası açısından büyük önem taşıyan bir gece olduğunu belirten Tuğrul, “Üç aylar gibi manevi iklimin ağır bastığı bir dönemdeyiz ve bu gece de mübarek Miraç Kandilini idrak edecek olmanın sevincini yaşıyoruz.  Miraç Kandilinin ülkemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirerek, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.  Mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olan Miraç Kandilimizin mübarek olmasını ve bu anlamlı gecede, dünyanın dört bir yanındaki mazlum Müslüman milletlerin yaşadığı zulümlerin son bulmasını diliyorum” dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim