Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı
         AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve yönetim kurulu üyeleri, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ı ziyaret etti. Kısa bir süre önce tekrar AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Mıllık ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Nurullah Cahan'la kentte çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.


 
         Uşak'ta yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve hizmetlerin devamı için AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları teşkilatı üyelerinin üzerine düşeni yapacağını söyleyen Ahmet Mıllık, "Kısa bir süre önce tekrar güven tazeledik ve yönetimimizle önümüzdeki dönemin çalışmalarına başladık. Uşak Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan'a hem nezaket ziyaretinde bulunduk, hem de kentle ilgili çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları olarak, Uşak için yapılan her olumlu çalışmada üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" dedi.


        
         GENÇLİK KOLLARI, SİYASİ PARTİLERİN ATAR DAMARIDIR
        
         Siyasete AK Parti'de başladığını ve ilk görevinin Uşak Merkez İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığı olduğunu belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, gençlik teşkilatının siyasi partiler açısından önemli unsurların başında geldiğini söyledi.
         "Atar damarın görevi kalbin pompaladığı kanı vücuda taşımaktır. Eğer bu sağlanmazsa, dolaşım sistemi sekteye uğrar ve kısa bir süre sonra ölüm gerçekleşir. Gençlik kolları teşkilatları, siyasi partilerin atar damarlarıdır" diyen Başkan Cahan, şöyle söyledi: "Gençlik teşkilatımız tıpkı atar damarlar gibi, partimizin kalbinden tüm halka ulaşan güzide unsurlarımızın başında gelir. 2001'den beri halka hizmet eden AK Parti, gençlik teşkilatı ve diğer unsurlarıyla Türkiye'ye hizmet edecektir. İlimizde gençlik kolları teşkilatımızın başarılı çalışmalar yaptığını görüyoruz. Ben de siyasete gençlik kollarında başladım ve burada büyük bir emek ve özverinin ortaya konduğunu biliyorum. Güven tazeleyen Başkanımız Ahmet Mıllık ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum".




         28 Şubat darbesinin 18'inci yıldönümü nedeniyle de kısa bir açıklama yapan Başkan Cahan, "Darbeler, toplumları her zaman geriye götüren ve halka zulüm için iç ve dış mihraklar tarafından hayata geçirilen planlardır. 28 Şubat'ta da bu düşünceyle bu milletin talihine darbe yapılmış ve tarihin en kötü sayfaları yazdı. Milletimiz, 15 Temmuz'daki hain darbeye karşı koyarak, darbeler dönemini kökten kapattı. Bu bağlamda 28 Şubat'ta parmağı olan tüm mihrakları bir kez daha kınıyorum" diye konuştu.
 
 
 
Editör: TE Bilişim