Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları ve İl Genel Meclisi Üyesi İlknur Ertuğrul, Türkiye genelinde 51 kentin temsil edildiği Vilayetler Hizmet Birliği’nin encümen üyeliğine seçildi. Türkiye’deki 51 kenti temsil eden Vilayetler Hizmet Birliği’nin encümenine sadece Uşak, Osmaniye ve Rize’den 3 il genel meclis üyesi girdi. Yapılan oylamada, Uşak adına, Vilayetler Hizmet Birliği’nde yer alan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, encümen üyeliğine seçildi. Aynı şekilde Vilayetler Hizmet Birliği Encümeni’ne, valiler adına temsilen Bitlis, Osmaniye ve Kastamonu valilileri dahil oldu.

Kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını söyleyen İlknur Ertuğrul, Vilayetler Hizmet Birliği’nin kentlerdeki çalışmalar açısından büyük faydaları olduğunu belirtti. Ertuğrul, “Birliğin görev sahası oldukça geniş bir alana yayılıyor. Kentlerdeki ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim bazında ortaya somut çalışmalar koyuluyor. 51 kentin yer aldığı birliğin encümenine Uşak adına seçildiğim için mutluyum ve gururluyum. Bu görevi almamızda en büyük etken sayın Valimiz, milletvekillerimiz, il başkanımız, belediye başkanımız ve ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşların ortaya koyduğu etkin çalışmalar olmuştur. Uşak’ı Ankara’daki farklı bir platformda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu görevi almamda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın da, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kadın kolları başkanımızın aldığı bu görev, bizi ziyadesiyle memnun etti. Şahsım ve teşkilatım adına bundan sonra kendisine yapacağı çalışmalarda gerekli desteği vereceğiz. Kendisini aldığı görevden dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim