Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!
 USAKPORT.COM//   AK Parti Uşak İl Kadın Kolları, ilçe teşkilatlarındaki kongrelerini sürdürdü. Sivaslı, Karahallı, Ulubey ve Eşme'de kongrelerini tamamlayan AK Parti Uşak İl Kadın Kolları, kentteki ilçe teşkilatlarının tamamını yeniledi. 

    Karahallı'da Nigar Dilbazlı'nın yerine Songöl Ay ve Eşme'de Şefika Tosun yerine Ümmühan Emetli başkanlık görevlerine getirildi. Ulubey'de Münire Ertürk ve Sivaslı'da da Gülay Küçükgöl ile devam kararı alındı. İlçe kongrelerinin tamamladıklarını kaydeden AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, teşkilatlardaki yenilenmenin il kongresiyle sona ereceğini ve önümüzdeki günlerde kongreyi birlik ve beraberlik içinde yapacaklarını ifade etti. 



    AK Parti'nin 2001'de kurulduğunu ve kadın kolları yapılanmasına en fazla önem veren siyasi parti olduğunu kaydeden Ertuğrul, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, çocuklarımızın, büyüklerimizin ve ülkemizin yarınları için çalışıyoruz. AK Parti'nin bugüne kadar elde ettiği başarılarda kadınlarımızın büyük emeği ve payı var. Bizler AK Parti Uşak İl ve İlçe Kadın Kolları teşkilatları olarak yeni bir döneme girdik. Teşkilatlarımızda gerekli yenilikleri yaptık ve daha önce görev alan arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde kongremizi tamamladık. Daha önce çalışan arkadaşlarımızın tecrübeleri, yeni görev alanlara ışık tutacaktır. Bu bağlamda partimiz ve ülkemiz için gecesini gündüzüne katan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

    2019'UN HAZIRLIKLARINA BAŞLIYORUZ
Kongrelerin ardından kadın kolları teşkilatının 2019 çalışmalarına başlayacağını söyleyen Ertuğrul, şöyle devam etti: "Önümüzde zorlu bir seçim var ve 2023'ün Türkiye'si için gece-gündüz demeden çalışacağız. Kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy ve ilçe ilçe programlarımız olacak. Ekonomide, sosyal yaşamda, yerel yönetimlerde ve toplumun her alanındaki istikrarlı büyümenin sürmesi için 2019 seçimleri çok önemlidir. Teşkilattaki arkadaşlarım, 2019'un bir siyasi partinin değil ülkemizin davası olduğunun bilincindeler". 





 
Editör: TE Bilişim