Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na

Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, yeni yapılan huzurevinin kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacağını belirterek, “Yeni huzurevi binamız daha modern bir yapıda ve sokak tipi nizam şeklinde hizmet verecek. Siz değerli büyüklerimize en iyi koşulları sunmak bizim boynumuzun borcu. Çünkü bu devlet, sizin eksik etmediğiniz hayır duaları sayesinde ayaktadır” dedi.

AK PARTİ UŞAK İL TEŞKİLATI, HUZUREVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser ve teşkilat mensuplarının yer aldığı ziyarette, Huzurevi sakinlerinin hal ve hatırları soruldu. Çeşitli hediyelerin takdim edildiği ziyarette kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Servet Kuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri bünyesindeki kurum ve kuruluşların daha önceki dönemlere göre güçlendiğini ifade etti. Kente son olarak inşa edilen yeni Huzurevi binasının kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacağını anlatan Servet Kuş, “Hali hazırda kullandığımız huzurevi binamız, ekonomik ömrünü tamamladı ve ihtiyaçlara tam olarak yanıt vermiyordu. Bu nedenle geçtiğimiz yıl inşaatına başladığımız yeni binalarımız büyük oranda tamamlandı. 2 bloktan oluşan yeni Uşak Huzurevi, 98 odadan oluşacak ve 200 kişilik kapasiteyle hizmet verecek. Ayrıca proje kapsamında tek katlı 7 blok daha yapılıyor ve burada 4 ila 6 yaşlı vatandaş kalabilecek. Yeni huzurevinde sosyalleşmenin sağlanması için; yürüyüş alanları, hobi bahçeleri, resim, seramik, el işleri gibi faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri hobi atölyeleri olacak” dedi.


SERVET KUŞ: BİZDEN HAYIR DUANIZI EKSİK ETMEYİN

“Siz değerli büyüklerimiz için ne yapsak azdır” diyen İl Başkanı Servet Kuş, şöyle devam etti: “Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti, sizin sürekli eksik etmediğiniz hayır duaları sayesinde ayaktadır. Bu noktada, ülke olarak iç ve dış tehditlerle mücadele ettiğimiz bir dönemin içindeyiz. Güvenlik güçlerimiz gecesini gündüzüne katmakta ve memleketimizi terörden arındırmak için kararlı bir mücadele vermektedir. Milletimizin desteği ve başta siz değerli büyüklerimizin hayır duaları ile iç ve dış mihrakların sonunu getireceğiz. Bizden hayır dualarını eksik etmeyin”. Ziyaret, İl Başkanı Servet Kuş ve teşkilat mensuplarının huzurevi sakinleriyle karşılıklı sohbetiyle devam etti.  






Editör: TE Bilişim