Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın adına teşkilat üyeleri, Aybey, Köme, Bozkurt ve Işık mahallerindeki toplam 5 bin 700 haneyi ziyaret etti. 



Çat kapı ziyaretlerde bulunan teşkilat üyelerinin vatandaşa çeşitli hediyeler ve 31 Mart’tan sonra hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgileri içeren çeşitli materyalleri dağıttığını belirten Mehmet Çakın, kentin tüm mahallerine eşit bir şekilde hizmet götüreceklerini ve vatandaşın tüm sorunlarını çözmek için güçlü bir ekip ruhuyla çalışacaklarını söyledi. Mehmet Çakın, “Bugün dava arkadaşlarımız, Aybey, Köme, Bozkurt ve Işık Mahallelerinde toplam 5 bin 700 haneyi çat kapı ziyaret etti. Rabbim onlardan razı olsun. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşte bu bağ, bu kuvvettir bizleri ayakta tutan. Bizler AK teşkilatlar olarak, vatandaşımızdan kopmadan çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu noktada vatandaştan kopmadan çalışacağız” dedi. 


    Kentin kuzey bölgelerine önem vereceklerini dile getiren Mehmet Çakın, “Hizmetlerimizi eşitlikçi ve hakkaniyete dayalı bir anlayışla hayata geçireceğiz. AK Parti belediyeciliğini en iyi şekilde uygulayacağız ve ilimizin özellikle kuzey mahallelerinin eğitim, altyapı, sosyal hayat ve diğer konulardaki sorunlarını çözmek için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.



Editör: TE Bilişim