Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!
USAKPORT.COM/// AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nda, Kurban Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma programı düzenlendi. İl binasında yapılan bayramlaşma programına, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Başkan Vekili Osman Ateş, Merkez İlçe Başkanı Ali Kumaş, bir önceki dönem Milletvekili İsmail Güneş, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları teşkilatı yöneticileri ve parti üyeleri katıldı.



Bayramlaşma programının açılış konuşmasını yapan İl Başkan Vekili Osman Ateş, partisinin kent ve ülkenin kalkınması için çalıştığını belirterek, “Teşkilat mensuplarımızın yan yana ve omuz omuza olmaları bizlere güç vermektedir. AK Parti, gücünü milletten alan ve yine millet için hizmet üreten bir siyasi partidir. AK Parti, aynı zamanda mazlumların ve mağdurların umududur. Arakan’da ve Filistin’de zulüm altında bulunan Müslümanların mağduriyetinin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.



AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, kongre döneminin başladığını ve Bilecik koordinatörü olduğu için süreci daha yakından takip ettiğini ifade etti. Tunç, “Önümüzde önemli bir kongremiz var ve çalışmalar bittikten sonra 2019’un hazırlıkları daha hızlı bir şekilde devam edecek. Türkiye’nin huzuru ve refahı için geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



MEHMET ALTAY: HERKES BİRBİRİNE SAYGI ÇERÇEVESİNDE YAKLAŞSIN
AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş’un kongrede tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından, kongreye kadar partiyi temsil edecek il başkanının belirlenmesi için sürecin başladığını dile getiren AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, “Genel merkezimiz şu anda süreci devam ettiriyor ve her şeyi titiz bir şekilde yapıyor. Burada herkesin gönlünden geçen bir isim olabilir. Fakat kim olursa olsun, bizim gelecek olan il başkanına destek olmamız ve 2019 ruhunu yakalamamız lazım. Parti mensuplarımızdan ricam birbirimize saygı ve sevgi çerçevesi içinde yaklaşmamızdır. Herkes birbirinin tercihine ve hukukuna saygı duysun” dedi. AK Parti Genel Merkezi’nin parti üyelerinin görüşleri ve kamuoyunun düşüncelerine göre yeni bir ismi belirleyeceğini kaydeden Altay, şöyle konuştu: “İl Başkanı kim olursa olsun, teşkilatımız ve ilimiz için hayırlısı olsun. Aramızda ikililik oluşmasın ve 2019’a daha güçlü bir şekilde girelim”.



NURULLAH CAHAN: UŞAK, 2019’DA AK PARTİ’NİN KALESİ OLDUĞUNU GÖSTERECEK
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Arakan’da yaşanan zulme, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Türkiye’nin karşı çıktığını belirtti. Partisinin mazlumların umudu olduğunu kaydeden Başkan Nurullah Cahan, yerelde ve genelde halkın huzuru ve refahı için çalıştıklarını söyledi. “Türkiye’nin hedefleri, Arakan, Filistin ve dünyanın her bölgesindeki mazlumların çektiği çilenin son bulması için daha güçlü olacağız” diyen Nurullah Cahan, şöyle devam etti: “Ülkemiz ve ilimiz için hizmetlerimiz devam ediyor. Belediye olarak Uşak’a yeni hizmetlerin gelmesi için çalışıyoruz. Hizmetlerin devamı ve AK Parti’nin daha güçlü olması için bizlerin omuz omuza vermesi ve 2023 hedeflerine odaklanmasında gerek. Partimizin daha da güçleneceğini ve 2019’da Uşak’ın AK Parti’nin kalesi olduğunu göstereceğimizden şüphem yok”. Öte yandan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar da bir konuşma yaptı.
 
Editör: TE Bilişim