Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Uşak Deri Karma OSB’yi ziyaret etti. İl Başkanı Mehmet Çakın, bölgenin AK Parti hükümetleri tarafından sağlanan teşvikler ve desteklemelerle önemli bir üretim üssü haline geldiğini söyledi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ülke üzerinde ekonomik anlamda kaos senaryolarının uygulandığını belirterek, “24 Haziran’da Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Partimiz en yüksek teveccühle göreve gelecektir ve tazelenen güvenle ekonomik anlamda üzerimizde oynanan kirli oyunlar da bozulacaktır”.

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek, buradaki yönetici ve çalışanlarla istişarelerde bulundu. AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için kurum, mahalle, köy ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Uşak Deri Karma OSB’deki işletmeleri ziyaretlerde; Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Başkanı Mehmet Çakın, Milletvekili Adayı Mert Şişman ve teşkilat mensupları katıldı. Bölgede faaliyet gösteren deri, tekstil ve hizmet sektöründeki kurumların yöneticileri ve çalışanlarıyla karşılıklı sohbetler edildi ve talep ve beklentileri dinlendi. 



    Burada çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 24 Haziran seçimleri için dur durak bilmeden kentin her metrekaresini ziyaret ettiklerini söyledi. AK Parti’nin Uşak için ortaya koyduğu en önemli hizmetlerden birinin 2012 yılına kadar devam eden 5084 sayılı yatırım teşviki kanunu olduğunu dile getiren Mehmet Çakın, kanun sayesinde kentteki her iki OSB’nin de büyüdüğü ve devasa yatırımların önünün açıldığını belirtti. Çakın, “Hükümetimiz sanayicimizin ve çalışanlarının desteklenmesi için büyük projeleri hazırladı ve uyguladı. 5084 sayılı kanun ilimiz için ortaya konan dev projelerin başında geliyordu. 2012 yılına kadar uzatılan, enerji, stopaj ve sigorta primi konusunda büyük teşvikleri barındıran kanun sayesinde, kayıt dışı ekonominin önüne geçildi ve sanayicimiz yaptığı yatırımların karşılığını almaya başladı. Kanun sayesinde sigortalı olma bilinci gerek işveren ve gerekse işçi açısından oturdu ve hamdolsun ilimiz genelinde sosyal güvence bakımından çok güzel işler ortaya kondu. Şu anda ziyaret ettiğimiz Uşak Deri OSB de hükümetimizin sunduğu teşvikler ve diğer imkanlarla Ege’nin önemli üretim üslerinden biri haline gelmiştir. 24 Haziran’dan sonra sanayicimiz ve çalışanları için ortaya konan projeler, geliştirilerek sürdürülecektir” dedi. 



    CAHAN: UŞAK ÖNEMLİ BİR ÜRETİM MERKEZİ
    Uşak’ın Ege Bölgesi ve Türkiye için önemli üretim üslerinden biri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, geri dönüşüm, deri ve tekstil alanındaki ilerlemenin kentin sosyal ve ekonomik anlamda gelişimine önemli katkılar sağladığını dile getirdi. 



CAHAN: KİRLİ İLİŞKİLERİ OLANLARIN TEHDİTLERİNE KARNIMIZ TOK
Başkan Cahan, “Burada dönen çarklar sayesinde, ilimizin istihdamı büyük oranda karşılanıyor. Sanayicisi, çalışanı, nakliyecisi ve diğer hizmet alımlarıyla birlikte yaklaşık 5 bin kişinin üzerinde kişiye iş imkanı sunuluyor. Aileleriyle birlikte düşünüldüğünde bu rakam 20 bini buluyor. Belediyemiz ve hükümetimiz her zaman için sanayicinin ve çalışanlarının yanındadır” dedi. 24 Haziran seçimlerinin Uşak ve Türkiye ekonomisi için önem taşıdığını dile getiren Cahan, şöyle konuştu: “Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar dönüyor ve son dönemlerde baş gösteren kurdaki dalgalanmaların temelinde, yakalanan ilerlemeler var. Kendisini dünyanın süper güçleri olarak gören ve karanlık işlerin arkasında duran ülkeler, Türkiye’ye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan vazgeçmeyi, bir tehdit gibi şart koşuyor. Bizim bu tehditlere ve boş laflara karnımız tok. Biliyoruz ki 24 Haziran’da Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Partimiz en yüksek teveccühle göreve gelecektir ve tazelenen güvenle ekonomik anlamda üzerimizde oynanan kirli oyunlar da bozulacaktır”.
Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili adayı Mert Şişman da, 24 Haziran seçimleri için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ve kentteki her ziyarette AK Parti hükümetlerinin ortaya koyduğu ve taahhüt ettiği çalışmaları anlattıklarını söyledi.
Editör: TE Bilişim