Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında, İsmet Paşa Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın ve teşkilat mensuplarının katıldığı etkinlik kapsamında, İsmet Paşa Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaf ziyaret edilerek, aday tanıtımı yapıldı, talep ve beklentiler dinlendi.



Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerin hazırlıklarını sürdürdüklerini ve teşkilat mensuplarının birlik ve beraberlik içinde çalıştığını söyledi.



İsmet Paşa Caddesi’ndeki esnafla sohbet ettiklerini dile getiren Fahrettin Tuğrul, “Esnafımızın taleplerini ve beklentilerini de dinlemiş olduk. Esnafımız ekonomimiz için büyük önem taşıyor ve bizler AK Parti neferleri olarak, toplumun tüm kesimine hizmet etmeye devam edeceğiz. 31 Mart’tan sonra da Uşak, AK Parti belediyeciliği ile gelişimini her alanda sürdürmeye devam edecek” dedi. Öte yandan AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın da, esnafa göreve geldiğinde yapacağı çalışmalar hakkında kısaca bilgiler verdi. 




 
Editör: TE Bilişim