Muhammet Gür, Dikilitaş’ta yoğun kalabalığın katıldığı bir toplantı yaptı Muhammet Gür, Dikilitaş’ta yoğun kalabalığın katıldığı bir toplantı yaptı
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili adayı Mert Şişman, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve parti teşkilatı mensupları, 1967 Uşaksporlular Derneği yöneticileri ve üyeleriyle buluştular. 



Burada 24 Haziran seçimleriyle ilgili taraftarla istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve milletvekili adayı Mert Şişman, taraftardan destek istedi. 



Uşakspor taraftarının AK Parti’ye olumlu yönde teveccüh gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Zorlu ve engebeli yolları aşarak, UTAŞ Uşakspor’umuzu amatörden profesyonelliğe taşıdık ve bu sezon da 2. Lig’de mücadele eden güzide bir takım oluşturuyoruz. Takımımızın en büyük destekçisi olan taraftarımızla her dönemde karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Şimdi önümüzde önemli bir seçim var ve vakit Türkiye vaktidir diyerek, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize destek istedik. Taraftarımız bizi kırmadı ve 24 Haziran’da ve sonrasında yanımızda olduğunu bize bir kez daha iletti” dedi. 



AK Parti’nin kurduğu hükümetlerin ve belediyenin kentte spora önemli katkılar sağladığını söyleyen Başkan Cahan, “Gerek hükümetimiz ve gerekse yerel yönetimlerimiz marifetiyle spora azami ölçüde destek verdik. İlimize yeni bir stadyum kazandırıyoruz ve uluslar arası maçların yapılacağı spor salonu inşaatımız yüzde 95 oranında bitti. Cirit sahamız, amatör kulüplere yönelik desteklerimiz ve UTAŞ Uşakspor’a sağladığımız katkılar, ortaya konan en somut işlerdir. Önümüzdeki günlerde spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Taraftarımızdan aldığımız güçle, yolumuzda ilerlemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.



Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili adayı Mert Şişman da, partisine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen destekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. 


 
Editör: TE Bilişim