Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Muharrem ayı nedeniyle, Tiritoğlu Parkı'nda yaklaşık 3 bin kişiye aşure ikramında bulundu.



Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve partililerin katıldığı etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi.



Etkinlikten önce kısa bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Muharrem ayının İslam alemi için önemli dönemlerden biri olduğunu belirterek, "Bu mübarek ayda, aşureler pişirilir ve ikramlarda bulunulur. Bizler de AK Parti Uşak İl Teşkilatları olarak vatandaşımıza aşure ikram ettik ve tüm İslam aleminin mübarek Muharrem ayını tebrik ediyoruz. Cenab-ı Allah'a verdiği nimetlerden dolayı bir kez daha şükür ediyoruz ve birlikteliğimizin daim olmasını istiyoruz" dedi.




AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve parti yöneticileri, vatandaşa aşure ikram etti ve hatıra fotoğrafı çekildi.


 
Editör: TE Bilişim